Bag fotograf Veltons fingre
står holdlederen

70+ Frem – HIK/Skovshoved 10.10.2022

På en dejlig efterårsdag med sol og kun en svag vind på tværs af banen kom Frem 70+ på rette spor efter et par nederlag
med en 5-3 sejr over HIK/Skovshoved.
Frem stillede op uden den normale midtbanedynamo Brutale, som havde valgt at tage til Odense og deltage i et forskningsforsøg.
Alligevel  blev der genereret masser af energi på Fremmandsskabet, som med hurtige indskiftninger holdt et flot niveau kampen igennem.
Begge hold startede forsigtigt med sikkert spil og bolden på egne fødder. Først efter et kvarter skete der noget. Gæsterne forsøgte med et skud udefra, og bolden ramte Poul og snød Mathiesen. Kort efter lavede Skovshoveds bageste mand selvmål, da han headede en lang fremlægning fra Palle i eget net til 1-1. Herefter pressede Frem godt på og fem minutter før pausen, blev Poul spillet fri og sendte sikkert bolden i mål til halvlegsresultater 2-1.

Trods aftaler i pausen om at spille sikkert i egne rækker, var der kun gået 5 minutter før gæsterne havde udlignet. En tværpasning i Fremforsvaret blev opsnappet af en skovser og en hurtig aflevering fremad til en fri forward resulterede i en udligning til 2-2. Midt i halvlegen bryder Palle et angreb og spiller hurtigt op til Peter, som bringer Frem i front, og kun 2 minutter senere serverer Carlo en bold for fødderne af Peter, som blot skal sætte indersiden til. 4-2 og sejren skulle være hjemme. Men på en hurtig omstilling fik Skovshoved reduceret, men heldigvis gik der kun et par minutter inden Peter overlistede gæsternes målmand med en inderside i det lange hjørne. En velfortjent sejr til Frem, hvor alle ydede en flot indsats.
Frems hold : Mathiesen, Palle, Roman, Carlo, Kassinger, Poul og Peter.
Næste kamp er mandag 17.10.22 kl. 11.00 ude mod B93 på banerne ved Svanemøllen. Der er forhåndsafbud fra Carlo og Peter.