10.11.22 AB/Tårnby – Frem

Dagens kamp var en gentagelse af sidste uges kamp , hvor vi følte os borddømt . Så vi var rimeligt optimistiske fra start af . Det skulle dog snart vise sig ,at der ikke var meget at have den i. Efter en katastrofal 1. halvleg præget af fejlafleveringer på stribe og svigtende opdækning var vi bagud 0-5 ved pausen. Vi havde kun enkelte scoringstilbud ude fra plus en enkelt oplagt hovedstødschance til Arne Werge.

 Efter den usle 1.halvleg kunne vi frygte , hvad er ville ske efter pausen . Men her fik vi nogenlunde standset blødningen . Dog fik Tårnby lavet 3 mål mere . Det ene headet ind af Arne Werge . Men det lykkedes os at score 3 mål i anden halvleg .  John T lavede 2 mål og Keld sparkede et flot mål i kassen .Så vi reddede en smule ære men ikke mere end en minimal bikini ville skjule yndighederne på en overmoden blondine .

Så resultatet blev 7-3 til Tårnby .

Spillet var til glemmebogen alt for mange fejlafleveringer og dårligt forsvarsspil . En sang der er hørt før .

 Vi kan se frem til en yderst besværlig turnering. Tårnby skulle være det svageste hold ,så det kan umiddelbart vise sig besværligt at få point . Men vi skal jo nok få raget et enkelt eller 3 til os. Men turneringsvinder bliver vi ikke .

  Holdet gjorde selvfølgelig hvad de kunne , men koncentrationen skal skærpes i de næste kampe.

Stemningen efter kampen var ikke ligefrem sprudlende , men vi holdt en god tone over for hinanden og John T fik lov til at udfolde sin trænerkompetence i kampanalysen .

Billedet er taget inden kampen.Der er flere der smiler