11.04.23 +70 Frem – Fremad A

Referat af +70 Frem – Fremad Am.
Da Peter ønsker at holde forlænget påskeferie stillede +70 holdet op uden vores sædvanlige topscorer , og som det sikker også bemærkes med gæstereferent.
Gæsterne fra Fr. Am ser ret stærke ud , når de varmer op ,men det skulle vise sig ,at de er til at tale med , når man forstår dialekten.
Første halvleg indledtes med godt og koncentreret spil fra Frems side ,men gæstereferenten måtte dog ud og hente et par valium for at klare Poul og Romans opdækningsmæssige finesser. Men heldigvis blev det bedre hen af vejen. Efter det indledende besvær kom vi i gang med målscoringen ved ersatzsturmer John T , som lavede to mål, så vi kunne gå til pausen med føringen 2-0.
Efter pausen spilede vi ret kontrolleret og alt så rimelig nemt ud. Men så forærede vi et mål væk på den dummest tænkelige måde. Et Frem hjørnespark blev forvandlet til en 2 mod målmanden og blev let udnyttet.
Fremad fik nu mere tro på sig selv og vi excellerede i forspildte bolde ,men heldigvis løb Fremad ind i vort bedste våben , det hurtige omstillingsspil, med en aflevering fra dybden til gæstereferenten på tværs til John T og han kunne lave sit tredje mål , og vi kunne trække vejret lidt roligere.
Holdet bestod af Jan Mathiesen ,som havde flere gode redninger og flere indgreb i feltet end ellers. Roman startede lidt flagrende ,men især i 2. halvleg havde han flere gode indgreb og var ved at score på et godt opløb. Poul spiller som Poul nu gør ,men gæstereferenten g
Kunne godt tænke sig at han scorer ,når han nu bliver spillet totalt fri på en genial aflevering. Jeg er også sikker på at Werge godt ville haft en aflevering med større præcision ,når de nu havde bragt sig alene med målmanden. Werge spillede solidt uden de store boldtab , men han lider også under den til tider manglende organisation i opdækningen. Gæstereferenten brillerede med oplægget til to af Tunes mål-
Ellers en god indsats af alle ,men de manglende scoringer i indledningen gør det hele lidt mere stresset. Fremad Am ser bedre ud i opvarmningen end i selve spillet ,selvom ,der er flere gamle divisionsspillere på holdet. Det kan jo ses af at de tabte 7-1 til Køge ,så vi kan se hvad der venter os.