Referat af +65 Lyngby- Frem 11.05.2023
OH MAGISK.
På en solrig torsdag i Lyngby fik +65 holdet det første point i 2 år .(Dette redder måske holdlederens liv.) Det burde måske endda have været 3 point ,men herom senere .
De sidste par gange er vi blevet godt rundbarberede , når vi besøgt Lyngby ,så vi lignede nybarberede får. Optakten var heller ikke specielt lovende ,med indløb af mindst 10 afbud af forskellig troværdighed. Det lykkedes dog lige at skrabe 7 mand sammen til et hold.
Af gode grunde gik vi lidt forsigtig til værks i starten , og spillede bolden nogenlunde sikkert rundt, så vi kunne holde Lyngby væk fra vores mål.Men efter 10 minutter foran en af Lyngbys bedste skytter , som peb bolden op i hjørnet uden chance for Anthon. Dette mål blev dog kort efter overgået , da referenten langt ude fra scorede med et skru , der ville få Roberto Carlos til at tabe både næse og mund.
Stillingen ændredes til Lyngby føring 2-1 ,da en Lyngbyspiller scorede nærmest fra baglinien.Dette blev senere drøftet i John Tunes fodboldskole for målmænd (JTFSfM).
Men modsat tidligere faldt holdet ikke sammen ,men producerede to mål det ene overraskende godt sat ind af Poul (måske begge mål ?).Så foran 3-2 burde vi stille og roligt køre sejren i hus. Men, men ….. Lige så farlig Poul er i den ene ende ligeså farlig er Frems Damoklessværd i den anden. Endnu en gang lod han sig fange af en indenomsaflevering og pludselig førte Lyngby 4-3 ,med få minutter igen.
Men mærkeligt nok gav vi ikke op , og det lykkedes Peter at trampe forbi Lyngbys sidste mand og med en tåhyler udligne til slutresultatet.
Vi vidste fra mandagen +70 kamp ,at Lyngby måske ikke var så gode som tidligere ,men vores manglende bænk og Lyngbyforstærkninger med et par raketter, kunne godt gøre os betænkelige. Men det håndterede især da Arne Nielsen nærmede sig tidligere tiders format. Anton spilede en god kamp med mange redninger og gode udboksninger ved hjørnespark. Men indsatsen ved et par af målene var lidt mere spekulativ. Dette blev også vendt i JTSFSfM efter kampen. Poul løb som altid , og spillede med vekslende held ,men næsten altid garant for et mål eller to. Arne Jacobi erstattede 3 afbud og spillede en klog kamp , og med lidt større træfsikkerhed ,kunne det også have kastet et mål af sig .John T var sat på lidt overarbejde på midtbanen , men klarede godt for sig og blev måske snydt for en scoring på en fejlkendelse. Peter lavede en energisk indsats , hvor han forbavsende mange gange blev set på egen banehalvdel. Endelig lavede han det udlignende mål , men misser ofte en vigtig sidste pasning. Referenten løb og slæbte så hn ikke havde luft til brok ,til gengæld scorede han et mål i samme hjørne ,som forrige gang på Lyngby stadien , så der kan altså ikke være tale om held .
Efter kampen var stemningen fin , som følge af den sene udligning. Selv om vi måske inderst inde synes , at vi har dummet os og smidt to point væk.
Noget af dette blev heftigt debatteret i JTFSfM og mundede ud i at Anthon fik lektier med hjem.