Dagens dommer
I forårssæsonens sidste kamp tog Frem imod KB 2. For at slutte på førstepladsen skulle Frem vinde med 2 mål, og samtidig skulle Rødovre tabe til AB Tårnby. Det sidste skete ikke, da Rødovre vandt 2-0, så Frem kæmpesejr på 14-2 cementerede kun andenpladsen.

Frem startede godt med højt pres på gæsterne. Det gav mange chancer, men træfsikkerheden manglede, så stik mod spillets fordeling kom gæsterne foran 1-0 på et hurtigt kontrastød. Der gik dog ikke mange minutter før Frem var i front på mål af Peter og Brutale. Poul øgede til 3-1, men på et flot hovedstød reducerede KB. Det lykkedes dog Poul at score endnu en gang. Denne gang med et hælspark,som efterhånden er blevet hans specialitet. 4-2

Anden halvleg startede Frem med brask og bram. Bjarne sendte 2 hårde skud fra distancen op i målhjørnet til 6-2. Herefter var KB færdige og Frem havde let spil resten af kampen. Det blev til yderligere 8 mål fordelt således Poul 3, Peter 2 , Bjarne, Werge og Brutale hver 1. En let sejr til Frem på en billig baggrund, men en flot andenplads i turneringen.


Frem hold: Mathiesen, Werge, Bjarne, Roman, Poul, Brutale, Peter og Tune, der desværre blev skadet underopvarmningen.