12.09.22 +70 Frem-Rødovre

70+ Frem – Rødovre 12.9.22
Mandagens modstander på kunstgræsset bag Vandkulturhuset var ubesejrede Rødovre.
Et hold der de seneste gange har vundet over os med tenniscifre. Vi havde altså revanche tilgode, og det fik vi med en 6-5 sejr. Der var ikke noget i starten, der tydede på at Frem ville få point i dagens kamp. Usikkert spil og dårlige afleveringer gav Rødovre et stort overtag i starten, og hvis ikke Mathiesen havde disket op med et  par klasseredninger, kunne udeholdet let have ført med et par mål.
Efterhånden blev hjemmeholdet  bedre organiseret, fik dækket fint af og spillet flød bedre. På en kontra afsluttede Poul, og riposten sendte Peter i mål. Så var Frem igang. Mogens spillede Peter, som vendte rundt og gjorde det til 2-0.
Rødovre var dog stadige farlige, og fik reduceret på et indlæg fra højre. Kort efter var Rødovres målmand i gavehumør. Han spillede på tværs til Peter, som blot skulle trille bolden i mål, og kort før halvtid blev det 4-1 efter flot bandespil mellem Peter og Brutale.

En solid føring til Frem omend Rødovre havde været godt med i første halvleg.

I anden halvleg fortsatte scoringerne. Det blev 5-1 da Peter var først over riposten efter Poul havde skudt på overliggeren, og så troede alle at kampen var afgjort,men med 2 hurtige scoringer var der igen spænding i kampen. Det varede dog kort, for efter et flot Fremangreb bragte Carlo med en sikker scoring hjemmeholdet på 6-3. Det blev dog lidt hektisk til slut, da Rødovre reducere 2 gange, men Frem stod distancen i de sidste par minutter, og fik sin tredje sejr på stribe.
Frems hold: Mathiesen,Poul,Carlo, Mogens, Brutale og Peter
Næste kamp er på mandag 19.9.22 kl.11.00 ude mod KB. Holdet sendes ud lørdag, når der er overblik over skadessituationen.