13-02-23 +70 B93 – Frem

70+ B93-Frem mandag 13.2.23
På en frisk og solrig februarmandag sikrede Frem sig den tredje sejr på stribe, da det på Østerbro blev til en 4-2 sejr over B93. Frem stillede op med kun 5 mand, da et eller andet i kommunikationen var gået galt, så Mogens ikke dukkede op. Derfor startede Frem forsigtigt,  med forsvaret langt tilbage og sikre pasninger når bolden var erobret. Hjemmeholdet havde bolden mest og var også nærgående i nogle situationer, men de skud der kom, tog Anthon sig sikkert af. Frem kom også til chancer, da Mathiesen var igennem 2 gange, men måtte se sine forsøg prelle af på B93- keeperen. Midt i halvlegen kom Frem på 1-0, da Werge fandt Peter tæt under mål. Herefter kørte hjemmeholdet på og fik udlignet kort før pausen.
Anden halvleg var kun 5 minutter gammel inden hjemmeholdet var i front. Brutale spillede, af uvisse grunde, bolden ind foran eget mål til en total fri 93`er. 2-1. Heldigvis gjorde han skaden god igen kort efter, da han knaldede bolden op i målhjørnet efter et flot angreb. Det blev dog ikke kampens flotteste mål. Det stod Werge for, da han langt ude fra kanonerede bolden utagelig i netmaskerne, bag en målløs 93-målmand. Nu skulle hjemmeholdet frem på banen, og det gav Frem gode kontraer. Peter kunne trods 2 friløbere ikke få bolden i mål, og derfor måtte Fremspillerne vente til 5 minutter før tid inden sejren var i hus, da det endelig lykkedes ham at score efter flot opspil af Brutale.
En flot udesejr skabt på hård fight og stor løbevillighed fra alle spillere.
Frems hold : Anthon, Mathiesen, Werge, Brutale og Peter.
Næste kamp er på mandag 20.2. 23 kl. 10.30 hjemme mod Skovshoved/ HIK. Holdet sendes ud senere på ugen, når jeg ved hvem der er til rådighed.