13.10.22 +65 Frem – Kastrup

Referat af +65 Frem-Kastrup 13.10.22

Suk ! Endnu et nederlag. Vi stillede ellers op med høje forventninger efter den gode kamp mod Rødovre og med ekstra forstærkninger i truppen .Men det viste sig snart at Kastrup både var et robust og godt organiseret hold. Kampen var ikke mange minutter gammel før et klumpspil medførte en Kastrup scoring. Få minutter efetr blev det 0-2 , da Arne og Anton stødte sammen så en Kastrup spiller kunne trille bolden i mål . Frem havde svært ved at få gang i bolden og vi spillede  ¨den dårligste halvleg i mands minde ”(citat: John Tune) . Det eneste vi kom frem til var et par langskud. Sidst i halvlegen blev det 0-3 , da Arne lod sig overliste af en 1-2 kombination højt oppe på banen.

  I 2.halvlegs start gik det lidt bedre for Frem og det lykkedes for John T at score  et mål. Kastrup scorede to mere inden Poul fik rodet bolden over stregen (typisk for Poul kunne han ikke erindre dette efter Kampen ).

  Så slutresultatet blev 2-5  hvilket der ikke var så meget at sige til .Kastrup virkede fysisk stærkere end os og da de også kunne spille fodbold kunne vi ikke røre dem.

 Selv om vi på papiret var stærkere end sidste uge,  hjalp det os ikke så meget. Især mekanismerne i vort forsvarspil fungerer skidt, så vi kan ikke rigtig presse modstanderne . Arne spiller som en klon af Bjarne og trækker helt ind i maven på Anton, men så har modstanderne en mand fri. Men måske blev han nervøs da han blev overløbet ved det tredje mål . Arne Werge løb sig træt bl.a. fordi han opdagede at Poul som var venstre back flinterde rundt som højre wing. Så Arne måtte dække to mand.

Angriberne Peter og John T havde det lidt svært ,men havde deres momenter. Men også de skal være skarpere , i 2.halvleg havde de en gunstig overtalssituation , som forsvandt som pengene på en indkøbstur i Rema1000 .

  Det var ellers rart at se Arne og Wigger igen. Førstnævnte virkede dog lidt rusten ,men sidstnævnte gjorde det godt men sin kendte boldsikkerhed. Han har jo også et godt skud ,som han dog ikke havde rigtig held med i dag. Anton leverede mange redninger, men er som altid bedst på stregen.

  Vi har nu kun en kamp tilbage ,så den skal jo helst vindes , hvis vi ikke skal sidde og krybe sammen i Julen.