14.09.21 +70 AB/Tårnby – Frem

På denne herlige mandag i Tårnby, med gråvejr og lavthængende skyer, så Mathisen både sol, måne og stjerner, efter at han havde lagt hoved og tinding til et knæ fra en af de stivbenede Tårnby-spillere. Et sammenstød der forårsagede at han, halvt groggy i slutningen af 1. halvleg, kom til at smide bolden ind i eget mål.Så der var dramatik i en noget rodet kamp, der ellers var startet med en flot scoring af Brutale til 1-0 efter bare 30 sekunder. Assisten kom fra Peter, der genialt rullede bolden videre med hælen, på den aflevering selv samme Brutale havde lagt. Mageløst, svært at beskrive, det skulle ses.

Hold da op hvor vi kunne, indtil der pludselig stod 2 mand alene med Mathisen og reducering til 1-1.
Efter 20 minutter kom Kassinger fri, det blev til en assist til Peter der fra en spids vinkel fik vredet bolden over målstregen og føring på 2-1. Nu havde vi dem – lige ved og næsten da det berømte “Claus-vip” hen over hovedet på 2 ivrige Tårnby forsvarere, til en fri Peter der med en flot helflugter var tæt på at øge til 3-1.
Så opstod dramatikken med Mathisen og reduceringen til 2-2 der blev 1. halvlegs resultat.
Mathisen måtte udgå og i pausen måtte vi omrokere. Det betød at Poul gik på mål, Benny tog rollen som bagerste mand og spilfordeler. Spillet flød bedre og på et flot sammenspil fra Benny til Peter endte bolden hos Kassinger – tju bang og 3-2 til os.
Der blev givet og taget med råb og skrig til følge. Peter måtte udgå efter et vred med anklen.
Det blev lidt hektisk til sidst, vi var godt slidte. Carlo måtte ind og tage en ekstra tørn. Hvad der kom tæt på klarede Poul, så vi reddede nok en sejr med slutresultatet 3-2.
Mathisen fik en på kassen og så stadig lidt groggy ud efter kampen – håber alt vel for ham. Øllerne smagte alligevel godt.
Holdet bestod af: Jan M, Carlo, Brutale, Claus, Benny, Poul, Kassinger og Peter
NB! Næste kamp er hjemme mod B93 med kampstart Kl.1030 på FREM.