70+ KB2 – Frem 14.9.23

Høj sol og duft af kunstgræs og granulat mødte dagens duellanter KB2 og Frem.

Førstnævnte på hjemmebane og uden sejre mod Frem som skulle revanchere et stort nederlag fra seneste kamp.

Kampens dommer Anker satte spillet igang, og Frem havde overtaget fra start. Der skulle dog gå 10 minutter inden Tune bragte Frem foran. Kort efter brød Bjarne igennem og fordoblede scoringen.

Det samme gentog sig. Først Tune, derefter Bjarne og så var stillingen 4-0. Poul ,der vogtede Fremmålet, da Mathiesen havde meldt afbud, var stort set arbejdsløs, men greb godt ind de gange, det var nødvendigt. Roman havde kun været på banen i et par minutter, da han flænsede gennem forsvaret og bankede bolden i mål. 5-0. Det blev 6-0 ved Werge i de sidste sekunder af halvlegen efter et flot gennemspillet angreb.

Den eneste markspiller uden scoringer trods mange forsøg var Brutale. Det fik han hurtigt ændret på med 2 scoringer inden for det første kvarter. Så slappede Frem lidt af og sendte Peter på banen. Han spillede kort efter Tune fri i et overlap, og så stod det 9-0. Det sidste mål til 10-0 stod Peter for efter flot bandespil med Brutale. Et let sejr på en billig baggrund.

Frems hold: Poul,Roman,Werge,Bjarne,Brutale,Tune og Peter. Dagens supportere var Palle Fricke og Keld.

Næste kamp er på mandag 18.4.23 kl. 10.30 hjemme mod B93.
Høj sol og duft af kunstgræs og granulat mødte dagens duellanter KB2 og Frem. Førstnævnte på hjemmebane og uden sejre mod Frem som skulle revanchere et stort nederlag fra seneste kamp. Kampens dommer Anker satte spillet igang, og Frem havde overtaget fra start. Der skulle dog gå 10 minutter inden Tune bragte Frem foran. Kort efter brød Bjarne igennem og fordoblede scoringen. Det samme gentog sig. Først Tune, derefter Bjarne og så var stillingen 4-0. Poul ,der vogtede Fremmålet, da Mathiesen havde meldt afbud, var stort set arbejdsløs, men greb godt ind de gange, det var nødvendigt. Roman havde kun været på banen i et par minutter, da han flænsede gennem forsvaret og bankede bolden i mål. 5-0. Det blev 6-0 ved Werge i de sidste sekunder af halvlegen efter et flot gennemspillet angreb.