70+ Frem – Køge 15.5.2023

I bagende sol tog Frem denne mandag formiddag imod Køge, som inden kampen lå på 3. pladsen 2 point foran Frem,  så med en sejr kunne hjemmeholdet avancere i tabellen.

Trods lastbilblokade af motorvejen var gæsterne klar til kamp, da dagens dommer Bjarne Nielsen fløjtede kampen igang præcis 10.30.

Mindre end 2 minutter efter havde Bjarne bragt Frem på 1-0, da han brød et angreb tog et par træk og knaldede bolden mod mål. Efter at have ramt begge stolper lagde bolden sig pænt tilrette i netmaskerne. En god Fremstart. Glæden varede dog kort, da Køge efter et par gode kombinationer kom til baglinjen, og udlignede på det efterfølgende indlæg. Spillet vekslede og det var svært for begge hold, at komme til chancer, men på et følt indlæg fra Bjarne headede Peter Frem i front. Det lykkedes dog Køge at udligne inden pausen, på en tro kopi af det første mål blot fra den modsatte side. En meget jævnbyrdig og fysisk hård første halvleg, hvor et par gode afslutninger fra Werge med lidt held kunne have givet en Fremføring.

Anden halvleg fortsatte med påpasseligt og koncentreret spil fra begge sider, og der skulle en fysisk pragtpræstation til, da Frem bragte sig foran. Den stod Roman for. En høj fremlægning fra Brutale forfulgte Roman og i hård duet med 2 Køgeforsvarere, stod Roman oprejst  tilbage og trillede bolden ind, mens modstanderne liggende så til. Kort efter scorede Brutale direkte på hjørnespark til 4-2 og alle troede sejren var hjemme. Et enkelt kiks i forsvaret udnyttede udeholdet til at reducere, men Fremmerne spillede og kæmpede sig ud af vanskelighederne, og Mathiesen tog de få skud der passerede defensiven.
De 3 point og tredjepladsen kom i hus. En flotkamp af Frem. Sikre kombinationer og god fight af alle mand.

Frem hold: Mathiesen, Brutale,Werge,Bjarne,Roman og Peter
Næste kamp er ude mod Skovshoved på mandag 22.5.23 kl. 11.00.