I mandagens kamp skulle Frem på Peter Bangs Vej for at møde KB. Der var comeback til Arne Frederiksen efter en lang skadespause, og begge hold jagtede deres første sejr.

Frem startede forsigtigt og koncentrerede sig mest om det defensive. Det gav KB et spillemæssigt overtag og et par forsøg, som Mathiesen sikkert tog sig af. Frem fik efterhånden spillet sig ind i kampen og efter 10 minutter sendte Peter bolden indover, hvor den ramte en KB´er og gik i mål. Hjemmeholdet fik dog hurtigt udlignet, men Frem var fortsat farlige når de havde bolden. Efter bandespil med Poul bragte Peter Frem foran 2-1 og hvis ikke kampens dommer Anker, havde trukket det sidste minut alt for langt ud, var det blevet halvlegsresultatet, men hjemmeholdet udnyttede den ekstra spilletid til at udligne.

Der var dog kun spillet 2 minutter, da Peter gik til baglinjen og Poul, der var fulgt med op, sikkert scorede. Den jævnbyrdige kamp fortsatte med mange dueller og tilbageløb og KB pressede på for en udligning, men Frems forsvar kæmpede bravt, og 10 minutter før tid slog udeholdet kontra. Roman brød et angreb, spillede bolden fremad og med en lang tå nåede Peter bolden inden KBs målmand og prikkede bolden i mål. Herefter var det som om hjemmeholdet gav op og på 2 kontraangreb scorede Brutale 2 gange efter flot bandespil. En dejlig sejr efter en jævnbyrdig kamp, hvor en stor arbejdsindsats af alle mand gjorde udslaget.

Frem hold: Mathiesen, Poul, Brutale, Arne F, Roman og Peter.

Næste kamp er på mandag 23.1.2023 kl. 10.30 hjemme mod Brønshøj. Roman er taget på skiferie, så holdet er: Mathiesen, Poul, Brutale, Arne F, Palle, Peter. Husk afbud hvis du ikke kan spille.