16.09.21 +65 Frem – Køge

På en grå men lun septemberdag skulle Frem 65+ hjemme møde Køge Boldklub, og forsøge at få den anden sejr i træk. Da Køge havde fået frafald inden kampstart, aftalte vi at spille 6 mod 6. Det gav lidt mere plads på banen, og den udnyttede Frem bedst. Efter et par gode tilbud, som ikke blev udnyttet, blev Arne N spillet fri og scorede sikkert, og efter yderligere 10 minutter gentog han kunststykket. 2-0 til hjemmeholdet. Køge havde dog ikke været ufarlige på deres dybe afleveringer, men først nåede Roman tilbage og afværgede situationen, og kort efter var Anthon hurtigt ude af målet, og var først på bolden. En fin første halvleg af Frem, som udnyttede, at de havde mulighed for at sætte friske spillere ind.
Anden halvleg fortsatte med Frem i offensiven. Bolden blev spillet fint rundt, men den sidste afslutning blev blokeret, og pludselig fik Køge reduceret til 2-1. På en dyb stikning sprintede Køgeforwarden fra Fremforsvaret og udplacerede Anthon. Knap var bolden givet op før Arne N flot headede bolden i mål og dermed fuldbyrdede sit hattrick. Herefter gik det slag i slag. Bjarne trak op i banen, og med et projektil sendte han bolden op i trekanten. De to sidste mål var næsten identiske. Opspil i venstre side og så på tværs til først Poul, der sikkert sendte bolden i nettet, og siden Brutale, der heller ikke svigtede. 6-1 til Frem, og endnu 3 fortjente point på tavlen.
Frem hold: Anthon, Arne N, Bjarne, Poul, Roman, Brutale, John og Peter