17.04.23 +70 Frem – Rødovre

Holdet mødte op til kampen mod Rødovre med en vis respekt , set i lyset af en række nederlag til dagens modstander.
Det bevirkede at vi måske var mere koncentrerede end længe . Vi havde godt styr på deres angrebsbevægelser og vi burde have bragt os foran efter 10 min da gæstereferenten spillede John T fuldstændig fri , men han lagde ved siden af målet .Vi angreb med tålmodighed og ukarakteristisk sikkerhed , og det endte da også med at JohnT bragte os foran med et fladt skud.
Men du begyndte det at vise sig at Rødovre har en red bænk , hvorimod vi kun havde en udskifter.Første halvleg sluttede da også med at Rødovre udlignede på et manglende tilbageløb.
Men vi kunne være godt tilfredse med halvlegen og en føring ville ikke være ufortjent.
I anden halvleg slog Rødovres større bredde igenem og de lavede to mål , hvorimod vi havde svært ved at nå frem til noget nævneværdigt , bortset ved stillingen 1-3 ,hvor gæstereferenten fandt Poul i en gunstig position,dog uden resultat af afslutningen.
Gæsternes 2. mål skyldtes et manglende tilbageløb , men Arne Werge hentede den på stregen ,men kunne kun uforskyldt ramme en medspiller , så den gik imål.det 3 mål kom efter et indkast på Rødovres banehalvdel , men Roman var så træt på dette tidspunkt at han lod sig skubbe væk , og derfor ikke kunne nå at fange Rødovrespilleren.
Indsatsen var god -især- første halvleg .men når trætheden sætter ind ,begynder fejlafleveringerne at hobe sig op og vi mister kontrollen over begivenhederne.
Holdet bestod af Mathiesen , der stod en fin kamp uden andel i Rødovres mål ,men med mange gode indgreb . Bagkæden bestod af Roman som kæmpede noget med tempo og træthed og mødte en modstander der matchede ham i fysik . Gæstereferenten og Poul , der som sædvanlig skal irritere gæstereferenten med sit spil (her skulle være en glad smiley)delte opgaverne på bedste beskub ,men helt godt er det det ikke. . Arne Werge spillede solidt ,men han kommer også til at løbe meget forgæves , når fejlafleveringerne begynder at melde .
John T kæmpede godt op foran og lavede et godt mål og brændte en chance som Yacob ville have scoret på .
Gæstereferenten nedlægger nu hvervet da Peter kommer tilbage .Så må vi håbe han har noget mere opløftende at skrive om.