18.04.23 +65 Frem – KB

I modsætning til sidste uge lykkedes det at stille et hold på benene , der skulle prøve at skaffe årets første point . Første halvleg kom godt i gang med fornuftig holdspil og kontrol i de første 10 min .Men som så ofte før faldt vi på grove personlige fejl. Skidt opspil nedefra og et målmandsdrop bevirkede at vi kom bagud 0-3 og endnu en rundbarbering lurede fremadrettet , men efter endnu en scoring til 0-4 ,lykkedes det os at sætte prop i KBs offensiv . Ved pausen var man alligevel usikker på om vi skulle løbe ind i et nederlag af de større . måske tocifret. Men I anden halvleg bed holdet tænderne sammen ,selvom nogle af spillerne mangler et par stykker. Det lykkedes at score et mål , da KBs målmand syntes at Poul`s afslutning er lige så vanskelig at bedømme , som vi andre har det med hans afleveringer . KB fik endnu et mål ,sat ind af referenten i en uheldig afretning af en KB afslutning .
Men efter den katastrofale 1. halvleg , lykkedes det at holde uafgjort i 2. halvleg . Måske kunne KB være mest tilfreds med det,da Frem fremtvang nogle store chancer til Peter (fri for åbent mål) og Niels (fri til hovedstød på en ½ meters afstand)
Indsatsen var pæn uden at være prangende .Jan stod en rigtig god kamp medgode redninger og reaktioner , bortset fra droppet .Bagkæden bestod af Poul,Keld og Steen ,Hvor især de to sidstnævnte var noget uheldige i begyndelsen af kampen.Poul kan jo af uransagelige årsager , næsten altid redde et mål til sig .(aftale med modstander målmanden ).Arne Werge og referenten sled i det på midtbanen , men kunne ikke rigtig udrette noget , især på grund af fremadrettet passivitet fra de bagerste geledder. I angrebet skiftede Niels og den tilbagevendte jyde om tjansen. Som tidligere nævnt brændte begge en megachance hver . Men især Niels var en positiv overraskelse med gode boldmodtagelser og fordelinger ,desuden er han også brugbar i defensiven ,hvor jyden virker som en fisk på land .
Nu er der 14 dage til næste kamp , hvor man kan træne teknik,kondition ,styrke og taktiske evner , så kan det ikke blive til andet end 3 point mod Lyngby .