18.08.22 +65 Frem – B93

Referat af Frem B93. +65.  18.08.22

Med fremrykket turneringsstart på grun af WM i Roskilde , stillede vi op på en varm og solrig dag .Glædeligt var det at vi var så mange ,der ville spille ,at vi blev nødt til at skuffe nogle , som så kunne træne med resten.

  Det var lidt usikkert , hvad vi kunne stille op mod B 93 , som ingen kunne huske ,hvornår vi sidst havde slået .Men vi kom pænt fra start ,hvor vi holdt B 93 fra nogle nævneværdige afslutninger .Pludselig var John Tune alene igennem med målmanden ,men Tune havde så god tid at han ikke rigtig kunne beslutte sig for at sparke den ind. B 93 var måske mest på bolden ,men pludselig kom der en åbning til et kontraangreb .Bolden blev spillet dybt i venstre side til Brutale , som med en rundskæv yderside fant Peter inde foran mål ,hvor han med tåspidsen dirigerede bolden i netmaskerne.

  Jo længere vi spillede , jo sværere blev det at bevare koncentrationen og B93 udlignede med et fladt skud ved nærmeste stolpe ,et skud Anton måske burde tage.

   Herefter udviklede det sig lidt kaotisk.B93 spillede os godt tynde ,og en 93èr løb ud over baglinien og ind igen,og lavede en målgivende aflevering.

Men nu trådte Brian i karakter og sagde :”Man må jo ikke løbe ud over baglinien og ind igen”.Men jo Brian det må man gerne.Da B blev klar over dette sagde han at det var bolden han dømte ude.

  I anden halvleg blev vi mere pressede og vort forsvarssamarbejde faldt lidt fra hinanden og vi var noget stressede . Men Anton hev klasseredningerne op af skuffen så vi ovlevede det indledende pres.  Et udspark fra Anton ramte John Tune omkring midterlinien. John T så at målmanden var kommet får langt frem og med samme sikkerhed som 24/12 er Juleaften , sparkede han den i mål.

Senere mere kaos: Et langt indkast fra Keld blev headet på hånden af en 93 èr ,som mente det var på kinden .Det endte med en lussing af et straffespark ,som Wigger sikkert omsatte i mål.

Den kraftige varme satte sine spor og vi gik lidt døde ,og holdlederen må påtage sig skylden for 93 scoringen til slutresultatet 2-3,i et anfald af uopmærksomhed.

Holdet skal roses for en stor arbejdsindsats og kampvilje. Anton spillede en stor anden halvleg,ja nærmest formidabel. Keld og Sten havde deres at slås med, de havde begge lidt afspilningsvanskeligheder. Arne dukkede op, hvilket betød lidt fart og muskler i midterforsvaret. Werge løb og sled på midtbanen med lidt svære arbejdsbetingelser. John T og Peter deltes om angrebet ,og de scorede begge ,selvom det måske skulle være blevet til lidt mere.Wigger spillede lidt midt og lidt back , han tekniske evner og spilforståelse kan ikke tages fra ham ,men han løbepensum er jo knapt bestået.Holdlederens indsats må andre bedømme.Fakta er at han lagde op til et mål og burde redde et-

Holdet bestod af :Anton,Kjeld,Arne,Steen,Arne Werge,john Tune,Peter Saehl,Bjarne Wigger og John Brutale.