70+ Frem – B93 mandag 18.9.23
Med en sejr over dagens modstander B93 kunne hjemmeholdet kravle op på 2. pladsen i rækken. Otte mand var spilleklare. Lige i overkanten, så Poul valgte at gå over og deltage i dagens træning.

B93 gav bolden op. Werge erobrede den og spillede Tune, der fikst placerede den mellem benene på målmanden til 1-0. Kort efter skulle det have været 2-0, men tværafleveringen blev brudt og B93 slog en hurtig kontra til 1-1. Bjarne ville det dog anderledes, gik med frem og bankede bolden i nettet for kort efter at afdrible målmanden og bringe Frem i front med 3-1. B93 fortsatte med at angribe, og det gav hjemmeholdet fine omstillingsmuligheder, som Brutale udnyttede til et hattrick. 6-1. Udeholdet reducerede, men lige inden pausefløjtet nettede Brutale endnu en gang, 7-2

I anden halvleg stod B93 lidt længere tilbage på banen, men trods det lykkedes det Bjarne og Werge at øge til 9-2. Så stoppede hjemmeholdet med at score på de kæmpechancer de tilspillede sig,  og B93 fik på hurtige opløb 3 mål til slutresultatet 9-5. En let sejr til Frem, som dermed indtog andenpladsen efter Rødovre.

Frem hold: Mathiesen, Roman, Werge, Bjarne, Tune, Brutale og Peter.

Næste kamp er mandag 25.9. Kl. 11.00 ude mod AB Tårnby.