19.04.22 +70 Rødovre – Frem

Referat Rødovre – FREM  +70 = 6-0

Nu kan man jo skrive referat på mange måder fx. en positiv eller en negativ!

Lad os tage den positive måde først:
En dejlig forårsdag hvor nogen have taget de korte bukser på, mens andre synes, at 14 grader, høj sol og ingen vind stadigvæk var til de lange!
Poul var blevet forkølet, men kom alligevel. Arne havde comeback og virkede meget glad for at være med igen. Og gjorde det også godt efter omstændighederne. Og inden kampen havde vi lagt en rigtig god taktik! Selvom Rødovre så stærke ud på papiret var vi alle ved godt mod og mente vi havde en chance for at spille lige op med dem. Alle spillede efter bedste evne, og vi kom da også til nogle gode chancer i løbet af kampen. Selvom vi alle havde en del fejlafleveringer var der hel tiden god opbakning. Under og efter kampen var alle positive og vi fik nogle dejlige, kolde øller og en enkelt sodavand.
Holdlederen spurgte om vi skulle deltage i VM for 70+ 11 mand i Roskilde i slut august. Det var alle meget positive overfor – også selvom det nok ville koste hver spiller 200 kr.!

Den negative:
Holdlederen havde lagt en rigtig, dårlig taktik før kampen, som heller ikke holdt en meter. Der gik ikke et kvarter før vi bagud 3-0. Dårlig opspil, fejlafleveringer og ringe målmandspil gav Rødovre alt for let spil. Når vi endelig havde en chance, brændte vi. Der skulle heller ikke gå lang tid inde i anden halvleg før Rødovre scorede igen. Dårlig forsvarsspil igen. Og fejlene gentog sig igen og igen, og så stod det 6-0 og det var selv om Jan M. var kommet på mål. Det hjalp ikke meget. Og da vi endelig fik en fri løber med to mand alene med deres målmand skød vi sidenettet. Og bagefter skulle vi gå den lange tur fra Jyllingevej og til deres klubhus. Det var ikke sjovt! En rigtig lortekamp, hvor stort set alle spillede under jævnlig standard.  

Næste kamp er på mandag hjemme mod SIF/HIK.
Der er afbud fra Benny!

Med venlig hilsen

Benny Schytte
Kultursociolog
Bissensgade 13
1773 København V
Tlf.: (+45) 21 46 56 14
www.bennyschytte.dk