20.02.23 +70 Frem – HIK Skovsh.

70+ Frem – HIK/Skovshoved 20.2.2023
I støvregn og en strid blæst på langs af banen sikrede Frem sig sin fjerde sejr på stribe ved at slå Skovshoved med 4-0. Frem havde vinden i ryggen i første halvleg, og det gav dem det meste af spillet. Det var dog svære betingelser at spille fodbold under, og bolden var meget af tiden uden for banen.
Gæsterne kom ikke til nogle chancer, og hjemmeholdet producerede kun ganske få, og på en af dem, sparkede Werge flot bolden ind til halvlegsresultatet 1-0.

Med vinden i ryggen kom skovserne længere frem på banen, men de havde endnu større besvær med at styre bolden, og ofte løb bolden ud over baglinjen. Frem derimod fik det noget lettere i modvinden. De holdt bolden langs jorden og med sikre og hurtige pasninger styrede de kampen. Efter 10 minutter blev det 2-0. Hurtigt spil fra Brutale til Werge og videre til en helt fri Peter. Skovshoved måtte nu længere frem på banen, og det gav plads til gode kontraløb, som Peter udnyttede til to scoringer. Herefter var kampen afgjort. En sikker  4-0 sejr til Frem, og for første gang i umindelige tider blev Frem’ målmand ikke passeret.
Frems hold: Anthon, Roman, Werge, Arne F, Brutale og Peter
Næste og sidste kamp i Vinterturneringen er den 6.3.2023 ude mod AB Tårnby. En sejr her kan sikre første eller andenpladsen i turneringen.