Fri for regn og rusk med en vindstyrke på 0 og et underlag som et billardtæppe, skulle vi i Hafnia-Hallen møde Rødovre, der med 3 sejre og 2 nederlag i tabellen lige skulle sættes på plads, og så skulle den ged være barberet.

Det trak dog lidt op til nervøse miner hos nogle, da de så hvilket hold Rødovre stillede med.

I gang kom vi, og ingen tvivl om at det var et godt hold de havde skrabet sammen. Ikke desto mindre fik vi spillet os til et par rigtigt gode målchancer og som sædvanlig var det “Peter den store” der var på affære. Først et flot hovedstød, som Rødovres meget dygtige målmand klarede med en hurtig reaktion, så et skud der tog yderkanten af stolpen.

Ind kom bolden ikke og Rødovre begyndte at vise tænder. På et godt angreb bakkede vi og deres vel nok bedst mand kom for tæt på, og bang så sad den der uden chance for Mathisen. Det var midtvejs i 1. halvleg, men der var flere muligheder til os. Carlo sendte en kanon afsted mod nederste højre hjørne, men også den blev snuppet.

Så skete uheldet der nok afgjorde denne kamp. Peter blev spillet fri, tog et par træk, deres målmand var udspillet, men i vendingen fik Peter et vred i knæet, kom ikke til skud, og måtte gå ud. Det var ikke så godt – hele vor normale opspil kom i udu.

Til gengæld fortsatte Rødovre deres gode spil og på et flot gennemspillet angreb øgede til 2-0, hvilket også blev 1. halvlegs resultat.

I 2. halvleg forsøgte Peter igen, men det viste sig hurtigt at den pause han måske skulle have taget for 3 uger siden nu er en realitet.

Vi var dog ikke uden chanser i 2. halvleg. Havde faktisk 2 situationer hvor vi kunne have bragt os i en 2 mod 1 situation. Begge gange løb det ud i sandet og Rødovre tromlede bare videre med flot scoring til 3-0 og dernæst til 4-0 med en af de nemme af slagsen, nu skulle den bare køres hjem.

Vi prøvede og prøvede, men uden en robust mand i Rødovres felt, blev det svært at finde de huller der så ofte har givet os mål. Med flotte mål til 5-0 og 6-0 slukkede og lukkede de deres fest i Hafnia-Hallen. Med 2 kampe tilbage kan de selv afgøre det hele. De kort var nu spillet os af hænde.

Det er fuldt forståeligt der var skuffelse over det nederlag, nogle hang med hovedet og andre forklarede om dit, dut og dat som årsag til nederlaget. Vi har et godt hold og alle gjorde hvad de kunne. Idag mødte vi bare nogen der var bedre end os, så enkelt er det.

Lad os drømme lidt, sætte os på en stol i solen, folde hænderne og se op mod himlen, skulle det være sent på aftenen og et stjerneskud dukkede op. Ja, så kan man også sende et ønske om at de sætter point til i en af deres 2 sidste kampe. Tju hej, så er humøret igen på plads.

Jeg har allerede drømt så øllerne smagte faktisk meget godt.

Holdet bestod af: Jan M, Benny, Brutale, Claus, Carlo, Arne W, Kassinger og Peter.

Næste kamp er mod ØB den 24. marts kl. 1100 på fælleden.