21.04.23 +70 Lyngby – Frem

Referat af +65 kampen Lyngby – Frem 21.04.2001
Optakten til kampen var præget af at spillertruppen lige havde været på svagbørnskoloni på Bornholm , så en del faste spillere manglede . Flere spillere har også meddelt spilophør ,så det bliver sværere og sværere ,at stille et slagkraftigt hold. Men det lykkedes dog at fremtrylle 10 mand til Lyngbykampen. Desværre gik John Tune for kraftigt til værks med opvarmningen , så han måtte blive på sidelinien . Heldigvis dukkede Arne Nielsen op , trods et anmeldt afbud .
1,halvleg bød selvfølgelig på overvægt i spil til Lyngby , men god organisering og kampvilje holdt os inde i kampen indtil Poul sparede på sine glidende tacklinger ,så var vi bagud. Men ellers lavede vi ikke de store fejl før to minutter før pausen , der var rod i opdækningen og vi var bagud 0 – 2.
Efter pausen var kampbilledet som i 1. halvleg , men trætheden begyndte at melde sig hos flere spillere måske især hos Arne Werge ,hvis arbejdsbyrde havde en duft af Sisyfos over sig .Lyngby scorede endnu en gang . Der er tvivl om det var et skud på mål eller en aflevering , men det endte med at en lyngbyspiller stod alene med bolden foran Anthons mål og via stangen scorede.
Set i lyset af de mange afbud gjorde holdet det egentlig godt ,vi lavede knapt så mange afleveringsfejl som tidligere , men de tiltog jo sammen med trætheden .Men alle gjorde hvad de kunne , og så kan holdlederen (som også selv var lidt slidt) forlange mere. Det er dog tvivlsomt om Steen får teknikprisen og god kammerat-prisen , men den undværer han sikkert gerne. Og nu bliver han jo lovlig i næste kamp.Og Fulham rykkede op.
Lyngbys hold var dog ikke skræmmende, og med en lidt mere normal spillebesætning burde de være til at slå. F. ex kunne man jo godt se at Arne Jacobi ikke er spydspids, men han gjorde sit bedste.
Dagens godt kæmpende hold bestod af Anton ,Jan Mathiesen ,Steen Larsen ,Arne Jacobi ,Arne Werge, Palle Jensen ,Poul ,John Tune(0 min) ,Arne Nielsen og John brutale .