70+ Frem – Brønshøj
Efter sidste uges sejr på udebane over KB var Frem tændte til mandagens hjemmekamp mod Brønshøj. Der var afbud fra Roman, som havde skiftet støvlerne ud med ski, og boltrede sig på pisterne i Italien. I hans sted trådte Carlo til, efter 5 minutter brød han et angreb og sendte Peter i dybden til 1-0. Frem fortsatte med flot og sikkert spil og på fremragende frispilninger fra først Poul og siden Brutale fuldendte Peter sit hattrick. Brønshøj kom lidt bedre med uden at spille sig til de helt store chancer, og de få skud udefra tog Mathiesen sig af. Kort før pausen blev det 4-0, da Arne flot fandt Carlo, som efter et enkelt træk knaldede bolden i nettet. En flot halvleg af Frem.
Anden halvleg blev helt anderledes. Frem startede som lyn og torden, men to store chancer i starten blev brændt af skribenten, og måske var det grunden til at hjemmeholdet havde problemer med at få spillet til at glide. Brønshøj reducerede til 4-1 og pressede på for endnu et mål, men på en kontra kom Frem på 5-1, da Carlo fandt Peter tæt under mål. Så troede alle kampen var vundet, men tåbelige boldtab resulterede i 2 Brønshøjmål, så spændingen igen kom ind i kampen. Heldigvis havde Brutale fået snøret støvlerne rigtigt, og med et kanonskud langt udefra lukkede han kampen med cifrene 6-3.
Frems hold: Mathiesen, Poul, Arne F, Brutale, Carlo, Poul og Peter.