Referat af +65 Frem – Rødovre. 23.03.23
På en gråvejrdag ,der skulle vise sig at blive endnu mere grå , mødte +65-holdet topholdet Rødovre , med lidt bange anelser . Disse skulle hurtigt vise sig ,aTvære velbegrundede . Inden for de første 5 minutter ,havde Rødovre 3 kæmpechancer ,men dels var Anton vågen og dels var Rødovres angribere lidt uskarpe , så vi slap med skrækken .

Vi prøvede med en lidt alternativ opstilling , men efter 5 min kunne man ikke se, hvad der havde været tanken.Vi løb rundt og efterlod store huller rundt omkring på banen . Det er som om vi ikke rigtig vil presse modstanderens boldholder , og glemmer at næropdække resten .Old story.
Faktum er at Rødovre lavede to mål , men mirakuløst lykkedes det Peter at få deres stopper til at skvatte , så han blev fri og køligt reducerede til 1-2.
Anden halvdel af 1. halvleg var egentlig forløbet ok ,vi lykkedes at dæmme op for større scoringsmuligheder til Rødovre ved hårdt arbejde og årvågent forsvarsspil.
2. halvleg startede ellers godt, referenten spillede Peter fri til en mega scoringsmulighed , men han var måske bange for at skulle give øl ,hvis han endte nr.1 på topscorerlisten , så han valgte at skyde lige på målmanden. En scoring på dette tidspunkt ville måske ikke ryste Rødovre , men det ville nok have boostet vores selvtillid . Men nu lavede Rødovre to mål , hvoraf det ene var et selvmål af Steen , og det andet kom efter at Arne røg på en vildmand , så Rødovre kom alene med Anton og scorede .Bagud 4 -1 betød at vi faldt lidt sammen ,men det lykkedes dog Poul at score efter et udmærket angreb på et glimrende oplæg fra John T.
Rødovre scorede et par gange til hvor de broderede sig gennem vores forsvar og på et enkelt skråskud , som måske var det eneste Anton kunne have gjort noget ved.
Til sidst sluttede referenten sæsonen af med et hovedstødsmål på endnu et oplæg fra John T.
Slutresultatet 3-9 var måske noget højt , men når Rødovre er i stærkeste opstilling , har de tre hurtigløbere på banen , og resten er ok spillere , så det er jo et stærkt hold ,
Men vi burde kunne dæmme bedre op for deres spil , men vi mangler nogle af Morten Olsens automatismer i forsvarsspillet , så man hele tiden må kommunikere og korrigere forsvarsspillet ,hvillket godt kan gå ud over koncentrationen .
Holdet bestod af Anton ,som havde mange redninger .Arne spillede bagest , men glemmer til tider ,at gå frem mod angriberne , men fik ellers fod på meget, Jan Mathis kæmpede og løb som sædvanlig meget ,men ender også med at blive træt .Steen og Poul lavede hvert sit mål ,den ene dog i den forkerte ende. Af uransagelige årsager får Poul altid raget et mål ind . Så han ender som nr. 1 på vores topscorerliste. Peter lavede et mål og John T havde to assists , så vi kan måske ikke forlange mere. Werge løb meget men havde det også svært i Rødovres presspil ligesom referenten.
Konklusionen på året er at vi ikke fik nogle points , hvilket er for dårligt , men det positive er ,at vi ikke gik målløse fra banen i nogen kamp .Det henleder opmærksomheden på topscorerlisten som ser således ud :

1. Poul. 4 mål
2. Peter,John T og brutale 3 mål
3. Werge 2 mål

Vi lod dog 48 mål gå ind Det siger jo noget om vores problemer.