23.08.22 +70 Frem-Fremad Amager

70+ Frem – Fremad Amager
Solen stod atter højt på himlen, da Frem mandag formiddag hjemme tog imod Fremad Amager. Det var deres debut i 70+ rækken, men ansigterne var genkendelige, da det blot var deres 65+, der var rykket en aldersklasse op, så der ventede hjemmeholdet en hård kamp. Frem gav debut til den tidligere førsteholdsspiller Mogens Nielsen, og efter det taktiske oplæg fra Benny kunne Bjarne fløjte kampen igang. Afventende og sikkert forsvarsspil gav udeholdet en del spil uden de store chancer. Dem fik Frem imidlertid på hurtige omstillinger, og efter 10 minutter spillede Carlo Peter helt fri og 1-0 til hjemmeholdet. Som halvlegen skred frem kom hjemmeholdet mere og mere i boldbesiddelse, og Peter afsluttede et god angreb med at sparke bolden ind til 2-0 kort inden pausen. En flot halvleg af Frem, hvor forsvaret ikke gav udeholdet muligheder for at score.

I anden halvleg satsede Fremad Amager mere offentsivt, og det gav hjemmeholdet gode kontramuligheder, som flot blev udnyttet. Brutale spillede Peter total fri, og 3-0 var en kendsgerning. Så skulle sejren være hjemme troede man, men et langskud blev rettet af til 3-1 og kort efter gav et dumt boldtab midt på banen gæsterne et opløb, som de sikkert omsatte i mål. 3-2 med 5 minutter igen. Frem overvandt chokket og en koncentreret indsats til slut sikrede sejren, og en god start på sæsonen.