70+ Frem – Køge   23.10.2023
Weekendens storm havde lagt sig, og Frem var klar til at tage imod Køge i den ultimative kamp om førstepladsen i kredsen. Køge førte med 1 point foran Frem, så en sejr til hjemmeholdet ville sikre Frem mesterskabet. Sådan skulle det ikke gå, da en tæt og velspillet dyst endte 1-1. Dermed førstepladsen til Køge, og Frem måtte nøjes med 3. pladsen, da Rødovre efter en sejr passerede Frem.

Frem startede kampen godt med stor sikkerhed i boldomgangen, og solid opdækning når gæsterne forsøgte sig fremad. Det var dog Frem, der havde haft de bedste forsøg, inden Bjarne brød et angreb og brugte Peter som bande, inden han sikkert knaldede bolden i mål til en 1-0 føring, som også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg var som første. Tæt, jævnbyrdig og svært for holdene at komme igennem til chancer. Et stykke inde i halvlegen blev Køge ramt af en 5 minutters udvisning, og det gav hjemmeholdet mulighed for at afgøre kampen. Trods stor overvægt i spil og chancer blev der afsluttet for febrilsk og for langt ude fra i denne periode. Knap var Køge blevet fuldtallig, før lidt tøven i Fremforsvaret gav Køges forward mulighed for at afslutte, og lidt heldigt endte bolden i mål. Frem pressede på til slut, og var millimeter fra at snuppe sejren, da Peter fik foden på en kontra, men Køges keeper parerede til hjørne, så det blev ved uafgjort.

En flot kamp af hele Fremholdet og i særdeleshed Mathiesen, som var sikkerheden selv.

Frem hold: Mathiesen, Poul, Bjarne, Brutale,Tune,Werge og Peter