Referat af +65 Frem -B93
Efter 2 sejrsløse år og lidt diskussion om holdets beståen ,stillede vi alligevel op ved fuld styrke. Selvfølgelig var der et par kedelige afbud ,men vi regnede jo nok ikke at stille med 15 mand hver gang.

Indledningsvis matchede vi umiddelbart B 93 på fornuftig vis , og det tegnede til en jævnbyrdig affære. Men efter ca 10 min fik en 93èr godt ram på bolden ,som susede ind i krydset ,men så langt udefra at en redning ikke var helt umulig.
Bagud 0-1 virkede holdet lidt rystet (ketchupeffekt) og modstanderne scorede i en lind strøm .Først lod Arne sig skubbe væk,derpå endnu et langskud pls et mål til så stillingen ved pausen var 0-4 .

I anden halvleg viste holdet dog lidt moral og klarede 1 – 1 i 2. halvleg , hvilket også burde have været muligt i 1. halvleg.
Holdet bestod af Jan Mathiesen på mål . Han blev noget overrumplet af de hårde langskud ,men havde ellers et par gode indgreb.En gang imellem er han lidt længe om ,at sætte spillet i gang.

Bagude spillede genopstande Wigger , som jo er en rigtig boldspiller og derfor aldrig falder helt ud af kampen. Arne Nielsen spillede en noget famlende stopper , med usikkerhed i boldomgangen og for lidt fysik ved det andet mål-Steen spillede en typisk Steen kamp med tendens til at rode sig ind i situationer ,som kun han selv kan begribe hvorfor .Arne Werge og referenten bevægede sig må midten , men må løbe urimelig meget ,især fordi bagkæden bliver stående ,hvilket bevirker ,at vi får svært ved at skabe overtalssituationer.

Peter spillede op foran , men fik ikke udrettet alverden igen fordi vi enten er for få fremme eller vi ikke kommer hurtig nok af sted.

Resultatet 1-5 kan vi måske ikke sige noget til , men vi havde trods alt en bold på henholdsvis stolpe og overligger. Herudover lykkedes det Peter at formøble et gavestraffespark . Poul udnyttede sin medfødte evne til at lave mål . Også i dag der var dog en del diskussion om referenten spillede Peter eller Poul.Men det ville jo være dumt at spille en mand med ryggen i den situation.

Nu har vi en måned til næste kamp , så folk kan komme i form og nogle af afbuddene kan blive friske.Og så ville det jo være et ønske ,at vi kunne spille lidt mere tight (hurtigt og uden afleveringsfejl.