Referat af +70 mod Tårnby IF. 24.10. 2022

Her 2 måneder før Juleaften spillede vi mod Tårnby , og det skulle vise sig at målmændene var i udpræget gavehumør.
Vi startede ellers med en lidt spekulativ opstilling uden deciderede angribere og lidt diskussion om hvem ,der skulle stå på mål. En diskussion som Brian vandt.
Kampen blev indledt med noget henholdende spil fra begge sider, og de eneste farligheder skyldtes hasarderede afleveringer i forsvaret ,dette gjaldt begge hold.
Midt i halvlegen kom Tårnby foran , da Brian vinkede et relativt ufarligt over mål , men han kunne derpå vende sig om og fiske bolden ud af netmaskerne efter sin fejlbedømmelse.
Han fik dog lidt oprejsning lidt senere.Frem fik et mål ,hvor der er lidt åben tolkning om ,hvem der scorede.Brian sparkede fra eget mål i retning af Kassinger , som mente han ramte den inden den rullede over stregen . Hvad Tårnbys målmand foretog sig står lidt hen i det uvisse.
Kort efter fik vi endnu et mål , hvor Palle sparkede udefra lige på Tårnbys målmand ,men denne havde åbenbart allerede fået julesmør på handskerne , så kuglen gled stille og roligt ud af hans hænder og ind i mål.
Resten af kampen blev en jævnbyrdig affære , men et godt indstillet hold holdt Tårnby fra at score .Brian måtte dog redde en farlig chance , så han nu må spille med armen i slynge næste gang.

Selve spillet var måske ikke det smukkeste ,men der blev kæmpet godt især Roman fik fat i meget og rodet sig ind i verbalt slagsmål med Kaya . Jan løb også godt og måtte ned og ligge ,så vi troede vi skulle have fat i rustvognen. Brian gjorde det fornuftigt i målet bortset fra droppet , men han har den fordel at man kan spille ham i fødderne. Han har dog lidt hasarderede afleveringer .Palle spillede som altid fornuftigt ,men er udfordret på løbepensum. Carlo løb fornuftigt rundt og fordelte boldene sammen med referenten , som dog stadig er noget hæmmet af skaden fra B93 kampen .Til gengæld viste hans hjernescanning atder er lys i pæren.

Kassinger spillede næsten fejlfrit efter han er sat fra bestillingen som hjørnesparksskytte og han hævder jo at han lavede det udlignende mål på en knaldhår triller