13.12.21 +70 B93 – Frem

Kære alle,
På en dag hvor vejret var gråt og trist skulle vi møde B93 på deres nyanlagte baner ved Svanemølleværket. En enkelt kom direkte fra jobbet som julemand på Vesterbro, sådan så det i hvert fald ud, medens vi andre først skulle have klæderne på. Julemanden var indledningsvis lidt skeptisk, han mente ikke at tiden var til at dele gaver ud, og efter lidt snak frem og tilbage fik han endelig ret, ingen gaver idag. Derefter kunne vi koncentrere os om kampen.
Vi havde afbud fra Lassen, Arne, Poul og Claus hvilket betød at vi kun kunne stille med 6 mand. Det betød at vi prøvede en helt ny opstilling med Kassinger som spillende målmand, Brutale og Peter skulle spille hele kampen og der skulle være løbende udskiftning mellem Roman, Benny og Mathiesen.
Det gik over al forventning efter 15 minutter var vi foran med 2-0 efter flotte opspil hvor især Brutale og Peter brillierede med flotte mål. Opstemt af successen gik Kassinger med i et angreb ville spille ping, pong med Peter. Nåede dog aldrig til afslutning da han groft blev nedlagt. Undskyld, det var ikke med vilje sagde man medens de samlede ham op. Blodet flød og kunstgræs fyldte næseborene så han dårligt kunne ånde – vel hjemme blev han trøstet af konen.
Nå, nok om det. Mathiesen måtte på kassen. Han holdt målet rent resten af halvlegen samtidigt med at Brutale gjorde det til 3-0 og Peter sluttede af med nok en kasse til 4-0 som også blev resultatet af 1. halvleg. Endelig en pause i fred og fordragelighed – nu skulle den bare køres hjem.
Kassinger var kommet til hægterne og gik på mål igen og egentlig havde vi styr på det, omend B93 kom længere frem på banen og pressede. Vi holdt stillingen de første 10 minutter, men så gik der knas i maskineriet og B93 reducerede med 2 flotte mål til 4-2. Skrækken bredte sig skulle de komme igen, men nej. Vi kunne have scoret flere mål end de 2 det blev til efterfølgende af Brutale og Peter der spillede ping, pong med Benny og 6-2 til os. Til sidst spillede Peter og Brutale legen: “Skal du skyde den i kassen eller skal jeg”. Da ingen af dem kunne beslutte sig snuppede en vaks B93er bolden og tju hej op i den anden ende så istedet for 7-2 til os blev slutresultatet 6-3.
Vi spillede en god kamp, på nogle måder flød udskiftningerne lettere med 6 mand end der hvor vi skifter en her kæde.
Holdet bestod af Kassinger, Roman, Brutale, Benny, Mathiesen og Peter.
Nogle mente at vi alligevel på trods af alle aftaler havde delt gaver ud, men hvad, snart er det jul og øllerne smagte så godt.