Januarsolen var på himlen, vinden havde lagt sig og banen var kridtet op til kamp mellem Frem og Rødovre.

En dejlig fight mellem to jævnbyrdige hold ventede, men inden hjemmeholdet var kommet igang, havde Rødovre bragt sig foran 2-0, og det blev endnu værre. Efter 10 minutter var stillingen 0-4, trods det at Frem ind i mellem havde fint fat i bolden, og spillede sig til et par store chancer.
Hvilken start. Efterhånden, som halvlegen skred frem, blev Frem dog mere og mere nærgående, og 10 minutter før pausen reducerede Tune til 1-4.
Anden halvleg pressede hjemmeholdet igen på, men stik mod spillets fordeling kom Rødovre yderligere foran.
Nede med 5-1 skulle der nærmest mirakler til, hvis hjemmeholdet skulle fra kampen med point.
De kom i form af Poul, som med 2 scoringer ud af ingenting på få minutter bragte hjemmeholdet ind i kampen igen.

10 minutter før tid sendte Tune bolden ind bag en sagesløs Rødovrekeeper efter et flot gennemspillet angreb, og så var kampen lige. Kort efter blev der udlignet til 5-5.

En tværpasning fra Peter blev sendt direkte i nettet af en Rødovretå. Herefter lugtede Frem blod, og pressede Rødovre godt, uden dog at få den afgørende chance, der kunne have givet sejren. Et flot come back af Frem, hvis træningstilstand så ud til at være bedre end Rødovres, men en utilgivelig dårlig start på kampen.

Frem hold: Mathiesen, Brutale, Bjarne, Werge, Tune, Poul og Peter