Referat af Tårnby – Frem +70 29.04.24 

+70-holdet stillede op i højt solskin og korte bukser i Tårnby  , som forventedes at være en overkommelig modstander .

Her i 700 året for I. Kants fødselsdag burde vi måske spille efetr hans hypotetiske imperativ og opføre os efter hans kategoriske ditto. Det har dog tit vist sig at være umuligt i vores tilfælde . Men efter lidt indledende besvær lykkede det os at komme foran et godt stykke inde i kampen på mål af Poul ,efter et par missere fra Peter ,der dog senere skulle revanchere sig .Efter den spinkle pauseføring begyndte tingene at falde i hak og Peter fik lavet 5 mål til en sejr på 6-0 .

Frems hold bestod af Mathiesen på mål , som tog alle bolde , så han endte med et clean sheet for første gang i umindelige tider . Man kan dog være i nærheden af et apoplektisk tilfælde , når han begynder at spille med benene .Bjarne spillede bagerst med oplæg til 3 mål (hypotetisk imperativ ), men brokker sig højlydt og fornærmende overfor andre spillere (modarbejdning af kategorisk imperativ ) .På midten spillede Werge og Poul i sædvanlig stil , hvad man så kan tænke om  , hvad man vil : Referenten brændte helt ukarakteristisk et par gode tilbud , som nok vil gøre større nytte i næste kamp mod Rødovre .
 

Mod Rødovre bliver vi nok nødt til at spille lidt hurtigere og med større omsorg for bolden end i dag , hvor boldtab ikke kostede alverden , faktisk slet ikke noget , dertil var Tårnby for dårlige .