70+ Skovlunde – Frem

Mandag skulle 70+ for første gang en tur til Skovlunde, hvor hjemmeholdet ventede i den store Top Danmark hal.

Meget rart da temperaturen udenfor var tæt på frysepunktet.

Der var kun gået 2 minutter inden hjemmeholdet var i front. Et tøvende Fremforsvar fik ikke fat i et par andenbolde, og så prikkede Skovlundes forward bolden i mål. Frem lod sig ikke slå ud af modgangen, og kombinerede sig igennem til flere muligheder, uden dog at kunne passere Skovlundes velspillende målmand. Så kom Poul på banen, og en flot tværpasning fra Brutale sendte han resolut i mål til 1-1. Herfra kørte det halvlegen ud, og på 2 mål af Peter på flotte frispilninger af først Brutale og så Tune, kunne Frem gå til pause foran 3-1.

Frem fortsatte i anden halvleg med at være spilstyrende, og havde fuldstændig styr på kampen, da Mathiesen trak op ad banen og afleverede direkte til en modstander, som sparkede bolden i en høj bue over ham og i mål til 2-3. Det gav hjemmeholdet mod på mere, og kort efter var stillingen 3-3, da et svagt skud fra spids vinkel endte i netmaskerne. Minuttet efter var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran, men til alt held for Frem sparkede deres forward forbi et helt tomt mål.
Med tre minutter igen satte Frem pres på og kombinerede hurtigt og sikkert på hjemmeholdets banehalvdel, og på en perfekt pasning fra Tune kunne Peter med indersiden sikre Frem sejren til stor glæde for den trofaste supporter Palle Fricke og holdet. En sejr der aldrig skulle have været i fare. Frem mangler nu kun at møde KB i en udsat kamp fra december.

Frems hold:Mathiesen, Poul,Tune,Werge,Brutale og Peter.