Referat af +70  Frem –B93 22.04.24 
Holdleder debut med holdfiasko. Foran Vandkulturhuset i Valby spillede +70 holdet mod B93 i trist gråvejr , hvilket kpm til at afspejle , hvad der kom til at foregå på banen .På papiret havde Frem et godt hold , meen det skulle vise sig at være en papirtiger . Fejlafleveringerne faldt hyppigere end regnbygerne i Marts måned, opdækning og tilbageløb var lige så skidt  , som at have Nordic Waste boende i baghaven. Kalamiterne startede med at Arnelagde en bold til rette for en B 93  , som ikke ville være bekendt  , at brænde chancen .Senere smed Brian bolden væk som sidste mand og endnu en scoring bragte B93 på 0-3 før pausen . Efter pausen blev spillet ikke meget , vi holdt dog B93 nede på en enkelt scoring og Brian fik lidt oprejsning med en fin scoring . 

 Frems hold bestod af Brian på mål med håb om hjælp i opspillet . Han scorede også og havde et par fine redninger , men på minussiden var der flere kiksede afleveringer om sidste mand , hvoraf en kostede et mål . Desuden var han heldig med dommertække da han bremsede et langskud midt på banen med overarmen .Bagest spillede Bjarne og Arne som om det er 7 mands spil , men det er det jo ikke , hvilket medførte mange dårlige afleveringer og tæmninger .Fremme havde vi John T højtråbene , men uden den store effekt i spillet .Peter havde svært ved at få fat i bolden , og det blev farligt når bolden blev tabt i forsøget på at ramme ham .Referenten var også med  ,men måtte mest løbe efetr løbske afleveringer og B 93’ere ,men havde dog et skud på trekantssammenføjningen . 
Til sidst blev B93 ramt af Fremsygen og begyndte at smide bolden væk i en uendelighed .Slutresultatet blev 1 – 4 efter en ialt skuffende indsats , hvor Frems spil var miserabelt med hensyn til afleveringsnøjagtighed ,forudseenhed og positionindtagelse på banen.