Referat af +65 Frem -B93 29/02 24

På Februars sidste dag i høj sol og en pæn vind , mødtes Frem og B 9 3 ude foran Vandkulturhuset parat til at give hinanden en dukkert. Frem kunne i dag mønstre 8 mand på denne Titanic sejlads inden holdet går til bunds .
Frem kom godt i gang med velovervejet boldomgang og sikkert forsvarsspil . Midt i halvlegen blev et hjørnespark eksekveret af referenten , sendt lige i støvlerne på Peter , der ikke kunne undgå at score .Kort derefter blev referenten spillet fri , og efter en finte, der sendte en B93ér ud til pølsevognen ,endte skuddet desværre på stolpen .I stedet for 2-0 blev det 1-1 ,da Steen busede på en B93 angriber ,der efter have forvandlet ham til en snurretop , sparkede bolden i mål .

Lidt senere blev det 1-2 efter noget dilettantisk forsvarsspil.Indtil da havde vi spillet lige op med B93.Men efterhånden som kampen skred frem gjorde forskellen i holdstørrelse sig gældende og B93 kunne presse mere på .Men vi holdt godt sammen på holdet , men da Arne Høj i 2. halvleg måtte gå ud med en fibersprængning blev odds for svære .Frem fik dog et obligatorisk Poul mål , over hvilket der var en del polemik ,fordi bolden ramte gummihjulet inde i målet og sprang på tværs af målet og ud.Men den myndige dommer var ikke i tvivl om at scoringen skulle tælle .


Det antalsmæssige underskud begyndte nu at gøre sig gældende , og B93 fik nu endnu mere spil og jo trættere Frem èrne blev jo flere fejl sneg sig ind i spillet ,og B93 benyttede dette til at lave 3 mål til slutresultat 2-5. Et par af målene burde være undgået , men det er jo en gammel sang .

Frem hold bestod af Anton ,som havde flere gode redninger , men fælt impliceret i B93`s fjerde mål.
Forsvaret bestod af Arne Høj som spillede fornuftigt som sædvanligt , men som desværre svigtede holdet ved at rage en fibersprængning til sig . Var det sæsonslut fra ham ? Back spillet var overladt til Mathiesen og Steen ,Især Mathies har jo et kæmperhjerte , men er i besiddelse af andre mangler , hvis man ellers kan besidde noget man ikke har. Steen røg jo på en vildmand , der kostede et mål , men spillede ellers som vanligt d.v.s. hyl og skrig ,hvis man bliver ramt. Werge og referenten sled i det på midten og kom i vejen for meget i forsvaret , men da trætheden meldte begyndte fejlene at melde sig Da de blev ramt af fejlafleveringssyndromet.

Bagest spillede John T i sædvanlig højlydt stil , også han blev ramt af en øget fejlafleveringsfrekvens , men holdt ellers godt sammen på forsvaret. Poul løb som sædvanligt meget , ikke altid det rigtige sted hen ,men blev dog belønnet med en scoring .Oppe foran sled Peter i det og fik en del ud af lidt , kronet med en scoring efter den indøvede detalje ved hjørnespark .


Resultatet var rimeligt nok , men holdet kan være indsatsen bekendt især hvis man havde undgået de store personlige fejl ved et par af scoringerne .

Holdet har nu 3 kampe tilbage inden det lægges i graven . Vi håber at vi kan slutte af med manèr.