Referat Frem _Rødovre +65 21-03-2024

Alting har en ende , en regnorm har to ,men +65 -holdet har kun én . Denne ende foregik i kamp mod Rødovre ,som har uddelt svære hug til os i de senere år . De kom også i stærkeste opstilling , hvilket foranledigede os til at starte lidt forsigtigt .Dette gik for så vidt udmærket , vi tabte halvlegen 1-2 , men fik spillet pænt rundt og forsvarede os godt , Poul lavede sit sædvanlige mål efter en smart frispilning fra Niels . Rødovre lavede 2 mål i denne halvleg på kvikt kombinationsspil , hvor vi halsede noget efter.
Anden halvleg lignede mere tidligere kampe . Vi mistede helt vort tidligere ,og køen med fejl var længere end til en Caspar Friedrich kunstudstilling i Hamborg . slutresultatet blev 1-8 .Hovedsageligt fordi vi ikke kunne følge med i Rødovres tempo , og deres større bredde .
Frems hold bestod af Anton som ikke kunne gøre det store ved målene , men som også var offer for Tunes skarpe tunge , p.gr.a. hans manglende kommunikation med forsvarerne .
Forsvaret bestod af Arne , som dukkede op på trods af afbud, John T (evigt råbene) , og Steen , som fik sit 10.ende comeback , han spillede fornuftigt , men havde det svært over for de hurtige Rødovrespillere .
På midten spillede Poul, Werge og referenten uden rigtigt at kunne give modstanderne besvær , men som altid stort løbearbejde ,som sommetider kan gå ud over teknikken.
Oppe foran spillede Niels en rigtig god kamp , med en fint set aflevering til målet . Men også han var overladt noget til sig selv . Han skylder dog et mål på et hovedstød efter et fint hjørnespark fra referenten.
Hele anden halvleg burde egentlig forbigås i tavshed , dels på grund af Rødovremålene ,og det faktum at vi faktisk ikke producerede en eneste målchance .
Holdet er nu nedlagt åbenbart til alles tilfredshed bortset fra referentens . Det er gåde som Sherlock Holmes eller Poirot må løse , hvorfor man ikke kan sætte hold ,når man ser , hvor mange potentielle spillere ,der er til rådighed . Denne animositet mod at spille mod andre klubber ,gør det selvfølgelig til en utaknemmelig opgave at være holdleder .
Alligevel har referenten ladet sig pådutte at overtage +70 holdet efter et kup . Men jeg regner ikke at jeg skal være mere optimistisk med hensyn spillerdeltagelse fremover .
Men vi får se , det bliver så det femte eller sjette hold , jeg kommer til at lukke ned .