+65 Tårnby - Frem

Referat af +65 Tårnby – Frem.

På en solbeskinnet torsdag mødte 7 fremmere op til kamp i Tårnby , hvilket bekymrede nogle ,da vi så ikke havde nogle udskiftere .Sene afbud og almindelig ulyst til spil gjorde ,at vi lige netop kunne stille fuldt hold .
Kampen er jo en af de sidste for +65 holdet ,da det blev nedlagt medens holdlederen var i et velfortjent bad. De kendte sikkert hans mening om den beslutning .

Frem startede med at spille bolden fornuftigt rundt og bekymrede sig om at holde bolden inden for holdet for at minimere løbearbejdet .Midt i halvlegen kom Frem foran på en tør afslutning fra John Tune , der havde ellers været flere gode skudmuligheder til Wigger , men han havde ikke fået indstillet sigtekornet korrekt.

Sidst i halvlegen scorede Tårnby på et godt skud , men dog noget langt udefra .
Men Frem var dog toneangivende , da Tårnby kun havde èn farlig mand ,som der blev holdt godt øje med .
I pausen aftaltes det at passe lidt på med at løbe for meget ,da vi ingen udskiftere havde , og det passede os fint .

Midt i halvlegen scorede Frem ved referenten ,som fik bolden fra Peter efter lidt forvirret spil foran Tårnbys mål .Kort efter fik referenten bolden på egen banehalvdel , hvorefter det i raketfart gik mod Tårnbys mål , og efter en afleveringsfinte sparkede han bolden i mål .
Et par minutter senere fik Poul en fin aflevering fra Peter og den blev så sikkert det nu kan lade sig gøre for Poul , sparket ind .Foran 4-1 burde sejren være sikret og endnu mere da referenten udnyttede en aflevering fra Peter efter et klassisk kontraspil .
Der opstod dog lidt uro til sidst , da Tårnby på en helt uforståelig jordtriller langt udefra gjorde det til 2-5 , og lidt senere blev det 3-5 , da Jan ikke nåede ud til et højt indlæg . Herefter steg koncentrationsniveaet og stillingen holdt sig kampen ud ,

Frems hold bestod af Jan Mathiesen på mål ,med en godkendt indsats ,men målene var lidt ”uldne” .John Tune spillede solidt og højlydt i midterforsvaret med gode indgreb . Poul spillede med sædvanlig arbejdsiver og med den traditionelle brændte kæmpechance . Endvidere var Wigger til alt held dukket frem , hvilket bevirkede at vi havde en spiller med både teknik og spilforstand . Dog ser det ud til at målfarligheden er forduftet lidt. Den havde referenten til gengæld i rigt mål med tre mål på kontoen . Hans beskedenhed forbyder ham dog at kommentere hans indsats yderligere.
På midten spillede Werge med vanlig soliditet til stor gavn for holdet . Oppe foran havde vi Peter ,som til tider er svær at ramme , men han gjorde god fyldest med et par målgivende afleveringer.

Det er jo ærgerligt at holdet bliver nedlagt , når vi nu er inde i en stime men cèst la vie , som de siger sydpå.

Man kunne jo forledes til at tro at stemningen efter kampen ville være vildt euforisk , men efter tre år uden sejr , havde vi åbenbart glemt ,hvordan man jubler .