Kære alle,

På en kølig og solrig mandag formiddag skulle årets første kamp spilles.

Bag os lå Nytår og Julen med dens mange glæder – nogle af de fremmødte havde mindre indikationer på at noget havde sat sig.

Der var afbud fra Poul, og Claus måtte melde fra i sidste øjeblik på grund af et maveonde.

Vi kom igang, igang, igang…, som en kold motor der ikke rigtig vilde noget. Så skete det, Mathiesen blev taget med i spillet, tog et par træk op af banen og fandt Peter som havde sneget sig frem ved den ene målstolpe, halløj en assist der ville noget og 1-0 til os.

Vi havde hele spillet uden at finde rytmen, og da Roman ikke rigtigt vidste hvor han skulle aflevere, ja så tog han en overraskende træk frem ad banen, kom ned til baglinjen, vendte rundt og servere en flot assist til Peter der scorede sit andet mål og bragte os på 2-0. Efter noget tumult foran vor mål, herunder en tæt en på stolpen blev den store “9er” nedlagt, straffe skreg de, men fik kun et frispark der ikke rigtigt blev til noget. Et nyt opløb med en god assist fra Benny til Kassinger blev ikke udnyttet og 2-0 blev 1. halvlegs resultat.

I 2. halvleg kom AB/Tårnby mere frem på banen og tilspillede sig et par chanser. Det betød også at vi fik flere muligheder og især en enkelt situation hvor vi var 3 mod 2 skulle nok have resulteret i en bedre afslutning, så situationen var stadig 2-0, da ABTårnby fik straffe efter at Mathiesen havde sat bringen frem og væltet den store “9er”, nok engang sagde han bagefter.
Deres bedste mand, som havde voldt Peter nogle problemer undervejs med sit aggressive spil, blev sat til at skyde, men hvad… denne dag var Mathiesen helten, han snuppede den helt oppe i det ene hjørne – bravo.

Den flotteste afslutning på kampen fik vi, da Benny efter 2 tunneller fandt Peter, som derefter gav ham en assist som han puttede ind til 3-0 som også blev slutresultatet.

Det er første gang i meget, meget lang tid at vi har holdt målet rent. Udover Mathiesen, må jeg sige at Brutale og Roman kom i vejen for meget, og så heller ikke flere roser denne dag.

Holdet bestod af: Mathiesen, Roman, Brutale, Benny, Kassinger og Peter.

Øllerne smagte virkeligt godt – dejligt med sådan en start på 2022.

NB! Fotografen er dumpet, nedenfor ser i hvorfor!