Referat af +65 Rødovre – Frem  06.10.22

På en flot torsdag  mødtes Rødovre og Frem på Rødovres bane. Frem kunne godt stille op med lidt bange anelser efter det store nederlag til Lyngby, Dagen startede jo også godt med to sene afbud og en udeblivelse pgra af en misforståelse(udeladt læsning af mail) ,så vi var nede på 7 mand. Holdlederen ville også melde fra pgra dårlig hofte men telefonen var optaget.

1.halvleg var ret opløftende . Holdet spillede yderst fornuftigt og holdt bolden pænt inden for egne rækker . Vi fik et par gode tilbud efter et par hjørnespark , men bolden ville ikke ind. Men så pludseligt på et hurtigt kontraangreb fik Peter fumlet en modtagning til brutale ,som snød en modstander og sparkede den fladt i mål. De gode takter fortsatte , men vor gamle skødesynd med at trække for langt ind i eget straffefelt blev udnyttet til udligning. Endnu et mål til Rødovre gav pausestilling 1-2 .

I anden halvleg begyndte forskellen på at være 7 mand mod 10 at blive tydelig . Rødovre scorede endnu 3 mål. Ind i mellem havde Frem scoret ved et presmål fra Jan Mathiesen , der på en eller anden måde var nået op til Rødovres mållinie.

Anden halvleg viste sig at blive for lang for fremmerne , da trætheden bevirkede at omtanken og afleveringsnøjagtigheden aftog. Der blev taget lidt forkerte beslutninger og opdækningen blev slækket. Men heldigvis havde Anton taget de rigtige handsker på og parerede en del skud og holdt os længe inde i kampen. Men selv han fik lavet en lille fejl til slut.

Første Halvleg var rigtig god fra Frem`s side med meget fornuftigt og roligt spil. Men i 2. halvleg var især Palle og Mathiesen mærket af træthed , hvilket forplantede sig ,som større usikkerhed i opdækningen som ellers havde været fin inden pausen.

Alle ydede en stor indsats især blev der løbet meget på midten af Werge , Poul og holdleder , men efterhånden blev banen jo større og større . Peter var jo lidt isoleret med en stopper , der for det meste ,kom foran og erobrede bolden, men viste dog i glimt enkelte raffinementer  Men især i 2. halvleg holdt han sig for langt fremme på banen. Man kunne jo dårligt se så langt væk.

Palle gjorde det fornuftigt på stopperpladsen , men er jo lidt hæmmet i sin løbekapacitet. Jan kæmper som sædvanligt upåklageligt , men mangler måske lidt overblik , hvilket kan koste nogle boldtab. Poul spiller nu en gang som Poul gør .Løber meget, men forvirrer sommetider sig selv mere end modstanderne.

Kampen blev på behørig vis evalueret i omklædningsrummet. Her var stemningen overvejende positiv , da alle med rette syntes ,at de havde lavet en god indsats.

De sene afbud gør jo at man ikke kan skaffe erstatninger da holdkortet jo har en tidsramme ,der skal overholdes.

Afbuddene skyldes hovedsageligt arbejdsbetingelser og skader . Kun afbuddet fra Steen kan fremkalde hovedbrud. Han kommer først ,når han er i form .Så det lyder mest som et spilophør.

Bjarne havde lovet at komme ,men det er jo helt galt,når man er for skadet til at se på.

Holdlederen håber at der er flere til rådighed næste gang , men både ham og Poul er glad for fuld spilletid.

De syv tapre mænd: Niels Anthon,Jan,Palle,Werge , Poul,Peter og Brutale.