+ 75 - Københavnsmestre 2024

Referat af +75 Frem -Tårnby 10.10,24
På en regnfuld overskyet torsdag ,hvor Milton var på sit højeste , må orkanens øje ligge i Sydhavnen ,hvor der var helt vindstille . I dette meteorologiske univers mødtes Frem og Tårnby på gummibanerne i Sydhavnen , i en kamp om kejserens skæg , da Tårnby stillede med en ureglementeret spiller . Men for humøret og motionens skyld spillede vi alligevel . Det med humøret skulle vise at skulle tages med et gran salt .
Da Tårnby havde 0 point regnede vi med en let kamp .Vi startede også godt med en megachance til Peter og et stolpeskud fra referenten . Senere i halvlegen scorede Peter efetr fint gennembrud og siden blokerede han en målmandsclearing , så bolden rekylerede i mål til 2-0 .
Anden halvleg havde Frem som dominerende aktør , men spillet var præget af fejlafleveringer ,dårlige løb , ingen løb og andre misforståelser , så det lykkedes Tårnby at vinde halvlegen efter et mål med ussel Fremopdækning .
 Holdet bestod af Lassen på mål ,hvor han stod upåklageligt , men heller ikke særligt overbelastet af aktioner fra Tårnbyspillerne .På midten spillede Claus i sin sædvanlige nonchalante stil , hvor han økonomiserede med sine sparsomme kræfter .
Roman spillede som sædvanlig med vægt på fysikken .Han havde stor succes med sine træk ,hvor man tror han er gået i stå ,hvorpå han rykker forbi modstanderen .På siden spillede Kassinger ,som er en guldgrube af informationer om ,hvorledes vi andre skal spille .Fremme spillede Peter med to mål ,men lidt pauvert ,når man ser på mulighederne .
Spillet i dag var ikke specielt prangende ,det skyldes muligvis at vi spiller med forskellige indtillinger . Nogle vil massere bolden rundt i gerontologisk tempo , mens andre helst vil have hurtige omstillinger , som står bag de fleste af vores mål i turneringen .
Men idag var det temmelig urytmisk og derfor langsomt og ineffektivt , når man hele tiden skal gætte om bolden spilles i tiden eller om medspillerne bliver stående eller løber frie rum .