På en dag hvor Florida ramtes af en orkan , blev Frederiksberg ramt af en lille skylle.
Desuden var Frem´s +65 på besøg med håbet om at fylde lidt point i den slunkne beholdning .
KB`s hold så overaskende stærkt ud , så vi lagde lidt forsigtigt ud , men det var måske ingen god ide`, selvom vi spillede bolden pænt rundt uden at risikere det store , fik KB muligheden for at spille bag os ,og på grund af lidt kompetence stridigheder mellem Mathis og referenten , blev en KB èr spillet helt fri til scoring 1-0 .

Herefter strammede Frem sig lidt an og var jævnbyrdige med KB , men uden at udrette det store, Men pludselig var KB`s målmand gavmild som en julemand fra Magasin. Han leverede bolden til Niels , som ikke var i gavehumør , men sparkede bolden ind til udligning.

Vi kunne nu gå til pausen med forvisningen om ,at vi kunne få noget med hjem .
I anden halvleg ligeså jævnbyrdig som i første , men desværre tillod vi KB at score et stykke udefra ,skyldspørgsmålet blev heftigt debatteret bagefter , men ingen ville indrømme at have begået fejl.

Bagud 1-2 måtte vi stramme os an og fik lagt et vist pres ,hvilket udmøntede sig i en mega chance til John Tune ,som sikkert må tage en sovepille ,hvis han skal have noget søvn i nat.

Senere i halvlegen fik Poul en god hovedstødschance , men målmanden reddede ekvilibristisk. Herudover havde Poul et par chancer tæt under mål ,som han med lidt held ville have kunnet rage i mål. Herudover var der et par halve chancer til Peter men disse endte resultatløse .

+65 holdet som var spået en snarlig død kun opvise en trup på 10 mand til dagens kamp , hvilket jo er tilfredsstillende .

Dagens hold bestod af Mathiesen på mål, der bortset fra det første mål , stod en glimrende kamp med ,især i første halvleg , havde flere frygtløse indgreb.
Bagkæden bestod af Arne Høj , Brutale og Steen , som efter en lidt vaklende start fik pænt greb om KBérne. På midten spillede Werge og Niels solidt både offensivt og defensivt .Angrebet bestod af skiftesvis John Tune og Peter ,begge gjorde god fyldest som modtagestation. John T skylder dog et mål ,da han udover den tidligere nævnte chance ,da han fik en stor mulighed efter en hovedløs KBopdækning ved et frispark-Udover de nævnte benyttede vi Poul og Wigger , og især Poul kunne med lidt held have skubbet et mål ind .Ligeledes med Wigger ,som jo er i besiddelse af et godt skud og en sikker teknik.

Så en løfterig indsat ,men alligevel skuffende vores store chancer taget i betragtning .
Fremtiden tegner lidt uvis , men sikkert er det at der nu er 3 uger hul i programmet ,så vi må se om vi kan strømline vort spil ved at være lidt mere præcise og kyniske.