15.10.21 +65 Frem – Rødovre

Efter 4 sejre i træk var Frem rykket op på 3. pladsen i tabellen og klar til at tage imod rækkens tophold Rødovre på banerne bag Vandkulturhuset. Frem startede bedst og tilspillede sig et par store chancer, som burde have givet hjemmeholdet føringen, men Rødovremålmanden afværgede begge gange. Efterhånden overtog de mere bevægelige gæster spillet, og trods flere flotte redninger af Anthon, måtte han 2 gange kapitulere, så Rødovre kunne gå til pause foran 2-0.
Anden halvleg fortsatte lidt på samme måde med Rødovre som de toneangivende. Bevægelige og sikre i pasningsspillet, mens Fremspillerne indimellem havde svært ved at ramme hinanden. Det blev til en enkelt scoring mere, og en fortjent 3-0 sejr til gæsterne, trods flot spil af Anthon.
Frems hold: Anthon, Palle, Brian, Roman, Werge,Brutale,Bjarne W, John T og Poul.

Næste kamp, som også er den sidste i turneringen, er torsdag 28.10.21 ude mod B93 på banerne ved Svanemøllen