Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det for Frem 65+ at få point på kontoen. Hjemmekampen mod Lyngby blev tabt knebent med cifrene 4-3.
En strid blæst fra vest på langs af banen gjorde det svært for begge hold.
Frem havde vinden i ryggen i første halvleg, men det var alligevel udeholdet der dominerede, og efter 10 minutter bragte de sig foran 1-0. Frem havde enkelte tilløb til chancer, men den sidste aflevering blev for upræcis. I stedet for en udligning øgede Lyngby føringen, da en helt fri forward midt for mål headede bolden flot ind til 2-0. Nu kom Frem mere med i spillet og kort før halvtid sendte Brian et hjørnespark direkte ind i modsatte målhjørne godt hjulpet af vinden. 2-1 ved pausen.

I anden halvleg fik gæsterne fordel af vinden, og de kombinerede flot og sikkert, hvorimod Frems forsøg var mere sporadiske. Det var dog først midt i halvlegen der skete noget, idet Lyngby med 2 scoringer kort efter hinanden kom på 4-1. Først efter et godt kontraangreb og senere ved et skud fra distancen.
Så troede alle at kampen var afgjort, men Frem ville det anderledes, og på 2 scoringer af Peter, det første efter flot bandespil med Brutale og det andet på en aflevering fra Bjarne, var spændingen tilbage i kampen. Der var dog kun 3 minutter at give af, men alligevel lykkedes det Frem at få presset Lyngby tilbage på banen, dog uden at få udlignet. Derfor er Lyngby fortsat i toppen med maximum point, og Frem sidst uden point.

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Sten, Brian, Brutale, Axel og Peter.