Pinsesolen stod stadig højt på himlen, da Frem tirsdag tog imod B93 i en kamp om den foreløbige 2.plads i rækken.
 Frem startede bedst og kombinerede godt, men en fejlpasning fra Peter, sendte gæsterne i angreb og en lille tåhyler trillede forbi Anthon i målet. Det var også eneste gang han svigtede, for resten af kampen diskede han op med mange fine redninger.
Heldigvis fik Frem udlignet kort efter, da en 93`er spillede lige hen til en fri Peter, der blot behøvede at sparke den i mål. Kort efter kom Frem i front, da Peter afdriblede et par mand og  sparkede bolden ind. Resten af halvlegen vekslede spillet, dog med Frem som de toneangivende, og det blev til endnu 2 scoringer til hjemmeholdet. Først sendte Poul en hård aflevering tæt ind under mål, og en 93`er sendte den i eget net, og lige inden pausen spillede han Roman fri, og han scorede for anden hjemmekamp i træk. 4-1 ved halvtid

I anden halvleg holdt Frem godt i bolden. Den bagerste kæde med Bjarne, Werge og Brutale spillede sikkert bolden rundt, for så pludselig at sætte et angreb igang.  Det gav flere chancer, men B93s målmanden greb godt ind. På en omstilling midt i halvlegen kom gæsterne på 4-2, og det bragte igen spænding ind i kampen.
 B93 rykkede længere frem på banen, tog målmanden med i angrebet for at øge presset. Det gav blottelser bagude. Bjarne brød et angreb, og spillede hurtigt videre til Peter, som resolut sparkede bolden op i det tomme mål til 5-2.
Det var mere end et par B93`ere kunne klare. De hidsede sig op over for dommeren, så de i sidste minutter måtte spille med en mand i undertal. Hjemmeholdet holdt fornuftigt på bolden og kampen ebbede ud. Herefter havde Frem overtaget 2. pladsen i rækken med 2 kampe igen.

Frems hold: Mathiesen, Poul, Werge, Bjarne, Brutale, Roman og Peter.

Næste kamp er mandag 5.5. Kl. 11.00 ude mod AB Tårnby.