Referat af Lyngby -Frem 28.09.23
Sidste torsdag i Sorte September spillede +65 på Lyngby Idrætspark mod hjemmeholdet. For en gangs skyld var vi nær stærkeste opstilling .Men det var Lyngby også skulle det vise sig. I kampens indledning virkede holdene jævnbyrdige og ingen af holdene kom frem til de helt store chancer .Dødvandet skulle opløses af en personlig fejl , som vi efterhånden er ret leveringsdygtige i .Denne gang var det som serverede bolden til Lyngby foran eget mål , og så var vi bagud. Lidt senere fik Lyngby et frispark uden for feltet ,en dårligt opsat mur tillod Lyngby at score.
En lige halvleg men med kedelige fejl fra vores side.
 Anden halvleg startede igen med en begynderfejl. Denne gang Mathis med en begynderfejl , som Lyngby udnyttede. Derefter kom vores bedste periode ,hvor vi lagde et vist pres og John T kunne reducere på et frispark.
Kræfterne ebbede ud og og vi indkasserede nogle unødvendige mål til slutresultatet , hvilket nok var i overkanten af  , hvad vi fortjente .
  Frems hold bestod af Mathis , som nok ikke vil mindes denne dag med glæde. Eftersom han var kraftigt impliceret i nogle af målene. Arne og Bjarne udgjorde en stærk bageste duo.  Hvor Arne spillede solidt uden de store udfald. Det samme gjorde Bjarne , hvis indsats skæmmes af heftige verbale udfald mod dommer og målmand .Især brokket mod Bjerget udviklede sig som en farce ,da Bjarne både blev udvist og fik sin udvisning annulleret. Bjarne burde dog have sørget for et mål i første halvleg ,hvor han driblede gennem hele Lyngbyholdet for at servere en halvkikset aflevering til Peter i stedet for at skyde i fri position .På midten løb referenten og Werge uden at få sæt noget større præg på kampen . Referenten havde dog et skud som målmanden måtte bokse over mål.Poul havde valgt at vende tilbage til flue i flaske spillestil , men havde dog et pa chancer , han ikke fik udnyttet.
Keld spillede kortvarigt i forsvaret , men da han havde været på træningslejr på Holmegård Glasværk måtte han hurtigt opgive med en skade.
John T og Peter spillede op foran  hvor John T fik scoret på et frispark . Derudover havde de et par chancer , der med lidt kølighed havde kunnet have udviklet sig til scoring.
 Næste to kampe er mod Rødovre og Tårnby , så der er stadig mulighed for at redde sig en sejr.Det må snart være på tide vi slår Rødovre igen .