VM Fredag 26-08-22

Tredje og sidste dag i Roskilde. Resterne af Fremtruppen – 11 mand i alt-  godt brugte, men alle klar til at yde en indsats for Frem, godt opildnet af holdlederteamet Fricke og Velton, gjorde sig klar til kamp. Desværre igen på den knoldede og stenhårde græsbane. Dagens modstander HIK/Skovshoved var også mærket  af det hårde program, så det gjaldt om at få det første mål og dermed det psykiske overtag. Derfor satsede Frem fra start og efter få minutter spillede Mogens i dybden til Mathiesen, som alene med målmanden, desværre sparkede tæt forbi målet. Frem fortsatte med at have overtaget, men den sidste aflevering var ofte for upræcis. Derfor 0-0 ved pausen. Anden halvleg var  kun 10 minutter gammel, da et tøvende og passivt midterforsvar lod modstandernes forward afslutte og  bolden sneg sig under fødderne på Anthon. 1-0 til modstanderne, og ikke helt fortjent. Frem fortsatte for en udligning og havde flere gode forsøg dog uden den fornødne kraft i afslutningerne. 10 minutter før tid blev Peter spillet flot fri, men hans skud blev pareret af målmanden, og på det efterfølgende angreb spurtede HIK/Skovshoveds angriber fra forsvaret og scorede til 2-0. Hermed var kampen afgjort og en kendsgerning at Frem sluttede på en 14. plads. Alle havde håbet på mere, men vi må også erkende, at det er for lang tid siden vi har spillet 11-mands fodbold på stor bane. Frems Trup: Anthon, Mathiesen, Lassen, Kassinger, Niels S, Arne F, Carlo, Brian, Benny, Brutale, Tom,Mogens,                      Roman, Poul, Peter, Carlo, Palle J og Arne Nielsen.Holdledere : Bjarne, Niels V. og Palle F