Referat af +65 Tårnby – Frem 26.10.23
I pagt med årstiden blev sidste kamp i turneringen , spillet i Tårnby på en trist gråvejrsdag .Håbet om den første sejr i 2 år var dog lysegrønt , især da vi så Tårnbys opstilling .Men som så mange gange før var håbet større end realiteterne . Frem kom ellers bedst fra start , ulig tidligere kampe . Vi spillede bolden pænt rundt og ramte hinanden flere gange. Vi kom da også foran da Tårnbys målmand tabte et relativt ufarligt skud for fødderne af Peter , som ikke lod chancen ligge.
  Men så begyndte de gamle uvaner at melde sig . Kiksede afleveringer og misforståelser fik Tårnby tilbage i kampen, hvilket Tårnby udnyttede til at bringe sig foran 2-1 på vores miserable forsvarsspil .
 Men senere fik referenten fremskaffet en udligning til 2-2 ved at servere bolden til en Tårnbyspiller , der var så venlig at sende den i eget mål .
 Senere i halvlegen kom Tårnby på 3-2 på et mål hvor Anton betænkte sig på at tackle igennem på en Tårnbyangriber .
 Men pludselig begyndte Frem spil at fungere igen og vi bragte os foran 4-3 på to gode mål af Peter og Niels . Stillingen holdt indtil sidste minut , hvor vi karakteristisk for årets kampe lod modstanderne score på et relativt ufarligt forsøg i sidste minut , hvor Anton parerede et relativt ufarligt skud ud i fødderne på en Tårnbyangriber , som puffede bolden i mål til slutstillingen 4 – 4 .
  Frem hold bestod af Anton , som var lige lovlig meget involveret i et par af målene , men han har jo også nok at tænke på .På backpladserne startede Mathis ,som spillede med vanlig iver og måske lidt mangelfuld teknik , mn uden de større fejl i præstationen . Steen spillede den anden back , men han virkede lidt rusten . Han var ellers lige blevet scannet ,så kuglelejerne var tjekket og i orden. John T spillede i dag stopper med stor forudseenhed og god teknik .Midtbanen bestod af referenten , Werge og Niels på skift .De var måske en anelse bedre en Tårnbys og Niels kvitterede med et mål og referenten fremtvag ligeledes et.
 Oppe foran spillede Peter efter eget udsagn en forrygende kamp ,men vi andre kunne godt tænke os lidt mere hjælp i forsvarsspillet og at bolden blev spillet lidt kvikkere . Da han endelig lavede en førstgangsaflevering resulterede det jo også i et mål .Han havde dog noget besvær at modtage bolden nedefra , måske fordi modstanderne efetrhånden har lært vores spil at kende .
 Sidst er der Poul og Niels . Førstnævnte spillede med vanlig energi krydret med håbløse afleveringer og enkelte brændte kæmpechancer .Niels spillede solidt krydret med et mål og har overtaget Bjarnes rolle med at skælde ud på medspillerne .
 Ret beste er det skuffende at vi forlader turneringen uden sejr , vi burde vinde en gang i mellem ,når vi møder hold som KB og Tårnby og en gang imellem Lyngby .
  Men nu venter Vinterturneringen så vi må håbe at det er muligt at holde sammen på holdet , selvom der er spillere ,der har fået tilbud andet sted i kommunen.