25.04.22 +70 Frem – Skovsh./HIK

Kære alle,
På denne dejlige forårsdag i Valby skulle +70 holdet møde SIF/HIK. En række afbud var indløbet til kampen: Benny på Rhodos, Svensson i Sverige, Roman på Odden og Peter i Tandlægestolen, ja hver sin fornøjelse. Kassinger var derfor holdleder for en dag og havde besluttet at Mathiesen og Kassinger skulle tage hver sin halvleg i målet. Sådan blev det med formaninger om “hold på bolden” og “spil langs jorden”.
Vi stillede med følgende hold: Mathiesen/Kassinger, Carlo, Arne F, Brutale og Poul.
Fra start så det lovende ud, “skovserne” var til at tale med og vi havde de første 15 minutter et overtag i spil uden dog at komme til de helt store chancer. Mathiesen tog hvad der kom, men både han og holdet blev overrumplet da et kanonskud blev fyret af udefra og strøg ind i nederste venstre hjørne uden chance for Mathiesen. Der gik ikke mange minutter før vi fik udlignet, et opspil til Poul skabte lidt klumpspil, men han fik vendt sig og 1-1 var på plads. Så var det lidt som alt blev glemt, og pludselig gav et indspil på midten, en helt fri skovser muligheden for at prikke bolden i mål, til en føring på 2-1 der også blev 1. halvlegs resultat.
I 2. halvleg fik skovserne mere plads, havde flere opløb, dog uden scoringer. Kassinger blev utålmodig og gik mere frem på banen for at deltage i opspillet og det blev dyrt, da han med ryggen til bolden i sit tilbageløb, ikke så at bolden fra en skovsertå var ved at indhente, dernæst overhalede ham og slutteligt endte i det tomme mål. 1-3 som ikke blev meget bedre da de kort efter sendte nok en bold i kassen til 1-4.
Lidt letkøbt den føring følte vi vel alle, men sådan var det. Efter det havde begge hold gode opspil, men først da Carlo tog fat med trylleriet og alle ventede at han ville spille en fri Brutale, ja så satte han med en klassisk inderside bolden i kassen til reducering 2-4. Hvilket også blev kampens resultat.
Når jeg efter kampen skal analysere vort spil, er det min opfattelse at vi i perioder spiller mere 7-mands bold end 5-mands bold. Med dette mener jeg at bolden, lidt for hurtigt bliver spillet frem med lange og høje bolde. Nogle vil mene at man ind imellem ramte en medspiller i en givtig position, men ofte kom bolden med en sådan fart at den var svær at få kontrol over. Et antal bolde kom i hovedhøjde som sande kanonkugler – sjældent bliver der scoret med hovedet i 5-mands bold. En “flugter” er naturligvis ikke at foragte, men dem der var, gik mod skyerne. En anden vurdering er, at vor forestilling om at følge manden i stedet for at blive i zonen. Det går ofte galt da vi kommer til at “tosse” rundt, og efterlader store tomrum. Vi har ikke spillerne til det løbepensum der kræves for at følge “Manden”.
Når dette er sagt blev der kæmpet godt over hele linien. Hvad angår smagen på øllerne efter kampen, ja så smagte de ganske vidunderligt. Ikke nok med det, så var der også ekstra servering denne dag, da Bjarne fejrede sin 72 års dag og blev behørigt hyldet.
Næste kamp er den 2. maj ude mod KBa kl.1100 på Peter Bangsvej.Der er afbud fra Arne F (London) og Kassinger (Kreta).