Referat:  +70 KB b – FREM

Kære alle,

På den sidste dag i oktober og samtidigt den sidste kamp for “Sæson Efterår +70” skulle vi møde KB´s 2. hold.

Det var perfekt fodboldvejr på Peter Bangsvej og vi stillede op stærkest tænkelige opstilling – 8 mand fyldt med forventninger. De skulle have bank, skulle de.

Det gik da også nogenlunde i 1. halvleg selv om spillet ikke var prangende og KB gjorde ikke meget væsen af sig, dog havde de nogle brag af langskud men dem plukkede Mathiesen ned med største lethed. Det blev 1-0 efter hjørnespark hvor Roman fandt en helt fri Palle inden for mål. Vi skiftede kæde, spillet blev mere rodet ja faktisk gav vi en friløber til dem, Mathiesen blev passeret og ligesom vi alle troede at KB havde udlignet, kom Carlo som en raket og fik afværget, puha. Vi fortsatte dog, med lidt forkølede afleveringer eller slet ingen afleveringer. Svensson blev gjort til synderen, men det ville han ikke lade sidde på sig, så kort ført 1. halvlegs afslutning kom han til baglinjen, et kort træk ind i banen og bang så sad den oppe i hjørnet og dermed 2-0 til os. Så var den ged barberet.

2. halvleg gik igang og KB kom bedst fra start, med lange og præcise afleveringer til deres frontmand lykkedes dem at brage den ene kugle efter den anden mod Mathiesen, han holdt stand længe, men kunne ikke forhindre at KB fik reduceret til både 1-2 og 2-2. Da der var 10 minutter igen gik det helt galt og de var foran med 3-2.

Katastrofetropperne blev kaldt ind, skulle vi virkelig tabe sæsonens sidste kamp, det var næsten ikke til at bære. Det så sort ud, de helt stand på trods af stort pres indtil forløsningen endelig kom. Poul afleverede tæt inde under mål til sig selv, skød og blev pareret, fangede returen og bang så sad den oppe i kassen. Sikke et mål, og tak Poul du reddede æren for os. At Poul senere af målmanden blev kaldt en bondeknold fra Sydhavnen, det kunne han sagtens leve med – jeg tænkte bare, hvor vidste han det fra, altså det med bondeknolden.

Nuvel, alle var tilfredse 3-3 så det kunne jo ikke være bedre.

Udover det så havde vi flere uheld under kampens forløb, det var især “Brutale” der måtte sætte sig. Som hans mor sagde til ham for mange år siden, den knægt lærer aldrig at snøre sine støvler – ak ja.

For min egen del var det sidste kamp på +70. Oplever at niveau er for lavt til min standard, så derfor har jeg besluttet at rykke en række op i graderne og tilslutte mig Boldklubben FREMs nye +75. Mere om det en anden god gang.

Holdet bestod af: Mathiesen, Roman, Palle, Brutale, Svensson, Carlo, Poul og Kassinger.