At træerne ikke vokser ind i himlen måtte Frems 70+ sande, da de på en efterårsagtig grå mandag tabte 7-3 til Brønshøj.
Kampen var  kun et minut gammel, da deres nye mand i front havde passeret Mathiesen. Kort efter fik Frem udlignet ved Peter, og der kom efterhånden mere facon over Frems spil. Stort boldovertag førte til flere farlige situationer foran Brønshøjs kompakte forsvar, uden det blev til en scoring og på en hurtig omstilling blev det 2-1 til gæsterne. Carlo fik dog udlignet efter godt bandespil, men kort før halvtid blev det 2-3 og igen på en kontra.

Anden halvleg startede godt for hjemmeholdet. Stort boldovertag og flere farlige forsøg mod gæsternes mål. Den største tilfaldt Peter som brændte, da han skød lige på målmanden, og returen startede et kontraløb til Brønshøj, som efter lidt klumpspil fik sendt bolden ind til 4-2. Kort efter blev det 5-2 og trods en reducering af Peter kom Frem ikke nærmere. I stedet scorede Brønshøj yderligere 2 mål og tildelte dermed Frem sæsonens første nederlag.

Frems hold: Mathiesen, Kassinger, Carlo, Mogens, Palle, Brutale og Peter.

Næste kamp er på mandag 3.10 kl. 11.00 ude mod Køge. Husk afbud hvis du ikke kan spille.