Referat af +70 Rødovre-Frem afslutningsstævnet 25.03.23

Referatet er lavet af gæstereferenten da Peter mente at hans tilstedeværelse ikke var nødvendig.
Så lørdag formiddag stillede 6 mand op med de bedste forventninger om et godt resultat i en kamp , der ikke betød noget på papiret ,men man er jo altid for ærekær til at ville tabe til Rødovre ( og alle andre ) .

  Indledningsvis kom vi fornuftigt i gang , men hverken Rødovre eller vi kunne producere de helt store chancer . Vi havde i dagens anledning fået Bjarne til at stille op. Det skulle dog vise sig ,at han ikke rigtig havde indlært vores løbemønstre , så pludselig kolliderede han med Werge .Liggende på jorden kunne de så se Rødovre løbe ned og score.
Stillingen holdt til pausen uden vi rigtig fik vist noget angrebsmæssigt.

Komikken holdt jo ikke op her. I pausen meddelte Rødovre at de ville lade os løbe ned  og score ,fordi de havde udnyttet Bjarne og Werges uheld . Men de havde åbenbart ikke informeret hele holdet . For da vi stod og ventede på ,at få bolden løb de ned og scorede .Efter Rødovre derpå havde været i plenum og var nået til enighed , gav de os en friløber og vi fik lov til uhindret at score .
Nu var koncentrationen ligesom røget og fejlene blev hyppigere , det udnyttede Rødovre til at score 3-4 mål .

  Vi stillede op med Anton , der fik lov til at diske op med flere redninger , men blev solgt til sidst.

Bagest spillede Bjarne ,Poul og gæstereferenten og fremme havde vi Kassinger liggende i højre angrebsside .

 I halvleg gik nogenlunde , hvor vi spillede lige op med Rødovre .Men især i anden halvleg viser det sig at vores tekniske niveau eller koncentration ikke er i orden . Personificeret ved Poul , der to gange spillede bolden på tværs , så den blev opfanget af Rødovre og resulterede i to mål.Desuden glemmer gæstereferenten at Kassinger skal have bolden lige i fødderne for at bolden ikke skal være tabt .

  Vi var dog ikke helt uden chancer de fleste og største tilfaldt Poul uden resultat. Gæstereferenten havde en enkelt han skulle have fået lidt mere udaf. Werge havde et brag af et skud ,som desværre blev blokeret .

 Efter kampen var der øl i omklædningsrummet hvor  , der var hygge med Tårnby .

Arrangementet sluttede med spisning og underholdning i Frederiksberghallens restaurant .Her fik holdet hjælp af Finn , som kendte alle de Kim Larsen sange som underholdningen bestod af.

  Selve det kulinariske arrangement var upåklageligt Boeuf stroganoffen var perfekt . ligesom forretten og desserten .

 Så selv om det sportslige måske ikke går som vi ønskede , var humøret fint resten af eftermiddagen .