4.10.21 +70 Frem – ØB

Kære alle
På en kølig efterårsdag, hvor regnen holdt en pause i Valby Idrætspark, skulle vi møde ØB. Rigtigt godt fodboldvejr var det. De har tidligere voldt os vanskeligheder og vi havde ikke råd til at sætte point til hvis vi skulle bevare det spinkle håb om en god slutstilling.
Vi havde også noget at skulle bevise i forhold til seneste kamp, og det startede da også godt da et flot gennemspillet angreb med assist fra Claus endte hos Peter der sikkert bragte os i spidsen med 1-0. Glaus “let på tå” og hundepasser havde fået klister på skoene i starten, men så tog han sig sammen og det kom der noget rigtigt godt ud af.
Poul svigtede heller ikke da han med et lumskt skud sendte bolden ind bag ØB-målmanden fra en meget spids vinkel og 2-0 til os, vi var midt i 1. halvleg og det tegnede godt.
Et boldtab på midten bragte os i ubalance og ØB kunne let reducere til 2-1. For dem var det en stakket frist da
Peter kort efter scorede til 3-1 hvilket var 1. halvlegs resultat, så vidt jeg husker.
I starten af 2. halvleg var det lige ved og næsten, men først da Peter lavede en sniger langt udefra til 4-1 var de færdige. Hvad der kom tog Mathisen og vi havde chancer til flere mål, men det sidste blev også det flotteste da Brutale, Benny og Claus med nok en assist til Peter der “bare” skulle skubbe den over stregen til 5-1 og kampens slutresultat.
Så var de store smil fremme, glemt var alle gnubbede ord fra ældre herrer og vejen mod øllerne og fortællingerne
var lys og venlig. Se billedet, kun Roman ser bekymret ud, hvordan skal jeg nu overbevise konen om at jeg skal spille næste mandag igen?
Øllerne smagte dejligt, pralerierne måske lidt overdrevne med slutresultater på både 6-1 og 7-1, ak ja at tælle kan også begynde at knibe.

Holdet bestod af: Jan M, Brutale, Benny, Claus, Kassinger, Roman, Poul og Peter.
Næste mandag spiller vi ude mod SIF/HIK med kampstart kl. 1100 i Skovshoved.